Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση
Παπούτσι πεθαίνουν μηχάνημα κοπής

Παπούτσι πεθαίνουν μηχάνημα κοπής

Περιγραφή

Η σειρά των πεθαίνουν μηχάνημα κοπής που χρησιμοποιείται για τις βιομηχανίες υποδημάτων και τα ρούχα είναι παρόμοια. Το swing βραχίονα πεθαίνουν μηχάνημα κοπής χρησιμοποιείται συνήθως για την κοπή το επιλεγμένο πανί υλικό, πίεση που κυμαίνονταν από 100

Content_1

Περιεχόμενο_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Μεταξύ αυτών διάσημο πεθαίνουν κοπής μηχάνημα υποδηματοποιούς, Shuoying ακρίβειας μηχανήματα είναι μια ανταγωνιστική παπούτσι πεθαίνουν κοπής μηχάνημα Χρυσή προμηθευτής στην Κίνα. Μπορείτε να πάρετε τα προϊόντα CE πιστοποιηθεί από εμάς.

Η σειρά των πεθαίνουν μηχάνημα κοπής που χρησιμοποιείται για τις βιομηχανίες υποδημάτων και τα ρούχα είναι παρόμοια. Το swing βραχίονα πεθαίνουν μηχάνημα κοπής χρησιμοποιείται συνήθως για την κοπή το επιλεγμένο πανί υλικό, πίεση που κυμαίνονταν από 100KN έως 250 KN. Ενώ περικοπή υλικό επένδυσης πρέπει να χρησιμοποιήσετε αεροπλάνο πεθαίνουν μηχάνημα κοπής, υδραυλική ταξιδεύουν κεφάλι πεθαίνουν μηχάνημα κοπής, πίεση κυμαίνονταν από 250KN σε 350 KN. Αν κοπεί το μεγαλύτερο μέγεθος και πολλά υλικό πιο πολυ-στρώματα, καλύτερα επιλέξτε το 1000KN να 1500KN ακρίβεια τεσσάρων στηλών υδραυλική πεθαίνουν μηχάνημα κοπής.

(1))atom τύπου swing βραχίονα μηχάνημα κοπής

(2)μονοκύλινδρος αεροπλάνο πεθαίνουν μηχάνημα κοπής

(3)υδραυλικών Ταξιδεύοντας κεφαλής κοπής μηχάνημα

4) ακρίβεια τεσσάρων στηλών αεροπλάνο πεθαίνουν μηχάνημα κοπής


Hot Tags: παπούτσι πεθαίνουν κοπής μηχάνημα κατασκευαστές, Κίνα προμηθευτής, Χρυσός προμηθευτής, CE πιστοποιηθεί

Ένα ζευγάρι: Ρούχα πεθαίνουν μηχάνημα

Επόμενη: Όχι

You Might Also Like