Αυτόματη τροφοδοσία πιέζοντας πιέζοντας για μεγάλο υλικό παρτίδας

Αυτόματη τροφοδοσία πιέζοντας πιέζοντας για μεγάλο υλικό παρτίδας
Λεπτομέρειες προϊόντος

Χρήση και χαρακτηριστικά
Είναι κατάλληλη για την άμεση κοπή απλών ή πολλαπλών στρώσεων από δέρμα, καουτσούκ, τσόχα, ύφασμα, νάιλον, υφάσματα, χαλιά, υλικά καθαρισμού και άλλα υλικά από τη μήτρα κοπής στην επιφάνεια του ιμάντα μεταφοράς για αυτόματη σίτιση και μεγάλα στρώματα, παρτίδα παραγωγής & συνεχή κοπή.
1. PLC οθόνη ελέγχου οθόνης αφής, έχει δύο είδη ρυθμίσεων κοπής λειτουργία (αυτόματη και χειροκίνητη) για να επιλέξετε για την κοπή.
2. Ειδική ζώνη κυκλικής μεταφορικής ταινίας PU με αυτόματη τροφοδοσία ελαστικού ρολού και συσκευή συνεχούς κοπής, μπορεί να βελτιώσει την απόδοση κοπής.
3. Χειροκίνητη ρύθμιση της συσκευής εγκλωβισμού τεσσάρων κολώνων, η οποία μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά το βάθος κοπής.
4. Διπλοί κύλινδροι λαδιού, δομή ζεύξης αυτόματης ζυγοστάθμισης ακριβείας τεσσάρων στηλών, που εγγυάται ομοιόμορφο βάθος κοπής σε κάθε θέση κοπής.
5. Όταν ο ανώτερος πίνακας κοπής πέσει κάτω και ακουμπήσει τη μήτρα κοπής, αυτό μπορεί να επιβραδύνει αυτόματα την κοπή, ώστε το υλικό κοπής να μην έχει σφάλμα μεγέθους μεταξύ του πάνω και του κάτω στρώματος.
6. Εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα λίπανσης κεντρικής τροφοδοσίας λαδιού, για να διασφαλίζεται η ακρίβεια εργασίας και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής του μηχανήματος.
7. Όταν κόβετε, χρησιμοποιώντας το πλέγμα ασφαλείας για να εξασφαλίσετε υψηλή ασφάλεια των χειριστών.

Τεχνικές παράμετροι

Μέγιστη δύναμη κοπής

1000kN

Εύρος ρύθμισης ταξιδιού

0 - 130mm

Εύρος μεταξύ των τραπεζιών εργασίας

60-190mm

Μέγεθος της άνω πιεστικής πλάκας

1600 * 980mm

Μέγεθος κάτω στρώματος εργασίας

1600 * 1000mm

Ισχύς κινητήρα

11kW

Συχνότητα, φάση τάσης

μονοφασική ή τριφασική 220 / 380V

Καθαρό βάρος

5800kgs

Μεικτό βάρος

5850kgs

Διάσταση

3850 * 2400 * 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Μεταξύ αυτών των διάσημων αυτο-τροφοδοσίας πρέσα κλικ για μεγάλους κατασκευαστές παρτίδα υλικό, Shuoying Precision Μηχανήματα είναι μια ανταγωνιστική πρέσα αυτόματη τροφοδοσία clicker για μεγάλο υλικό παρτίδα χρυσό προμηθευτή στην Κίνα. Μπορείτε να προμηθευτείτε πιστοποιημένα προϊόντα CE από εμάς.
Εξεταστική