Αυτόματη φουσκάλα πακέτο μηχάνημα κοπής

Αυτόματη φουσκάλα πακέτο μηχάνημα κοπής
Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτόματη φουσκάλα πακέτο μηχάνημα κοπής

Χρήση και χαρακτηριστικά 
1. it χρησιμοποιείται κυρίως για την κοπή της κυψέλης, τεχνητό δέρμα, πλαστικά, λάστιχα, νάιλον, χαρτονιού, από συγκολλημένα φύλλα υλικά, αφρού και διάφορα συνθετικά υλικά.
2. PLC ελέγχου συστήματος εγγυάται την εύκολη λειτουργία και μαζικής παραγωγής.
3. εξοικονόμησης εργατικού: αυτόματη πεθαίνουν μηχάνημα κοπής για φουσκάλα συσκευασίας PP χρειάζεται μόνο δύο εργαζομένους για να λειτουργήσει αυτό.
4. μικρό κινητήρα αντλία λαδιού μικρά, ηλεκτρικά και ελαίου αποταμίευση. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με λαδώνοντας σύστημα να μειώσει την φθορά και να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών.
5. 24V χαμηλής ισχύος ειδικού ελέγχου συστήματος.
6. το κατώτερο όριο του εγκεφαλικού επεισοδίου ελέγχεται από ένα time-lapse κύκλωμα με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να μπορεί να κάνει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
7. τα προϊόντα με διαφορετικά ύψη μπορούν να κατασκευαστούν ταυτόχρονα.
8. προϊόντα ειδικών προδιαγραφών είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

 

Πλεονεκτήματα της μηχανής  
1. διπλού συνδέοντας ράβδος ισορροπία και υδραυλική κίνηση. Όλα τα κινούμενα μέρη έχουν αυτόματη λαδώνοντας σύστημα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος και την ενίσχυση της ακρίβειας κοπής.
2. το ανώτερο πιέζοντας το Συμβούλιο έρχεται γρήγορα και όταν είναι κοντά στο καλούπι κοπής, θα επιβραδύνει αυτόματα. Έτσι, η άνω πλευρά και την κάτω πλευρά των υλικών που θα έχετε μετά βίας οποιαδήποτε διαφορά μεγέθους.
3. η δομή ειδικά σχεδιασμένη μηχανή αποφεύγει διαρροή πετρελαίου.
4. σφόνδυλος τεχνολογίας αποθήκευσης ενέργειας βοηθά να συνειδητοποιήσει κοπή υψηλής πίεσης, εξοικονόμηση ενέργειας. Δεν θα αυξηθεί η θερμοκρασία του λαδιού.
5. εγκεφαλικό μηχανισμό καθορισμού μπορεί εύκολα και με ακρίβεια ρύθμιση του ύψους κοπής σύμφωνα με διαφορετικές τέμνουσες καλούπια.
6. κύρια στοιχεία στεγανοποίησης κατασκευάζονται στη Γερμανία. Βασικά υδραυλικά μέρη και ηλεκτρικές συσκευές εισάγονται και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
7. μετά την υψηλή συχνότητα αποσβενύει, encircle επιφάνεια του κυλίνδρου ράβδος θα σκληρό χρώμιο, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.
8. το υδραυλικό σύστημα υιοθετεί auto λάδι προσθέτοντας ταχύτητα ενισχύοντας κύλινδρο. Όταν εργάζεστε, γρήγορα μειώνει και την υδραυλική αντλία είναι στο κράτος εκφόρτωσης. Παράγει λιγότερη θερμότητα και μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Μηχανή εικόνες

9.jpg

10.jpg

Μεταξύ των εν λόγω διάσημο αυτόματη φουσκάλα πακέτο κοπής μηχάνημα κατασκευαστές, Shuoying ακρίβειας μηχανήματα είναι μια ανταγωνιστική αυτόματη φουσκάλα πακέτο κοπής μηχάνημα χρυσή προμηθευτής στην Κίνα. Μπορείτε να πάρετε τα προϊόντα CE πιστοποιηθεί από εμάς.
Εξεταστική