Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση
Banner
Αυτόματο μηχάνημα κοπής συσκευασίας κυψέλης

Αυτόματο μηχάνημα κοπής συσκευασίας κυψέλης

Περιγραφή

Αυτόματη μηχανή κοπής πακέτων μπλίστερ χρησιμοποιείται κυρίως για την κοπή κυψέλης, τεχνητού δέρματος, πλαστικών, ελαστικών, νάιλον, χαρτονιού, ελασματοποιημένων υλικών, αφρού και διαφόρων συνθετικών υλικών.

Share:

Content_1

Περιεχόμενο_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Αυτόματο μηχάνημα κοπής συσκευασίας κυψέλης

Χρήση και χαρακτηριστικά
1.Automatic μπλίστερ πακέτο μηχανή κοπής χρησιμοποιείται κυρίως για την κοπή των blister, τεχνητό δέρμα, πλαστικά, ελαστικά, νάιλον, χαρτόνι, ελασματοποιημένα υλικά, αφρός και διάφορα συνθετικά υλικά.
2. Το σύστημα ελέγχου PLC εγγυάται την εύκολη λειτουργία και τη μαζική παραγωγή.
3. Εξοικονόμηση εργασίας: Η αυτόματη μηχανή κοπής για συσκευασία κυψελών PP χρειάζεται μόνο δύο εργαζόμενους για να τη λειτουργήσει.
4. Μικρή μηχανή, μικρή αντλία λαδιού, ηλεκτρική και εξοικονόμηση πετρελαίου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με σύστημα λίπανσης για να μειώσει τη φθορά και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.
5. Ειδικό σύστημα ελέγχου χαμηλής ισχύος 24V.
6. Το κατώτερο όριο διαδρομής ελέγχεται από ένα κύκλωμα χρονοκαθυστέρησης με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να μπορεί να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
7. Τα προϊόντα με διαφορετικά ύψη μπορούν να κατασκευαστούν ταυτόχρονα.
8. Προϊόντα με ειδικές προδιαγραφές διατίθενται κατόπιν αιτήματος.


Πλεονεκτήματα μηχανής
1. Διπλή ζυγαριά και υδραυλική κίνηση. Όλα τα κινούμενα μέρη έχουν αυτόματο σύστημα λίπανσης, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος και βελτιώνοντας την ακρίβεια κοπής.
2. Ο ανώτερος πίνακας πίεσης κατεβαίνει γρήγορα και όταν βρίσκεται κοντά στο καλούπι κοπής, θα επιβραδυνθεί αυτόματα. Έτσι, η ανώτερη και η κάτω πλευρά των υλικών δύσκολα θα έχουν διαφορά μεγέθους.
3. Η ειδικά σχεδιασμένη δομή μηχανής αποφεύγει τη διαρροή λαδιού.
4. Τεχνολογία αποθήκευσης ενέργειας σφικτήρα βοηθά στην πραγματοποίηση κοπής υψηλής πίεσης, εξοικονομώντας ενέργεια. Η θερμοκρασία λαδιού δεν θα αυξηθεί.
5. Ο μηχανισμός ρύθμισης διαδρομής μπορεί εύκολα και με ακρίβεια να ρυθμίσει το ύψος κοπής σύμφωνα με διαφορετικά καλούπια κοπής.
6. Τα κύρια στοιχεία στεγανοποίησης κατασκευάζονται στη Γερμανία. Τα βασικά υδραυλικά μέρη και οι ηλεκτρικές συσκευές εισάγονται και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
7. Μετά από σκλήρυνση υψηλής συχνότητας, η επιφάνεια περιστροφής της ράβδου κυλίνδρου θα είναι σκληρή επιχρωμιωμένη, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μηχανής.
8. Το υδραυλικό σύστημα υιοθετεί αυτόματο λαδιού που προσθέτει κύλινδρο ενίσχυσης της ταχύτητας. Κατά την εργασία, χαμηλώνει γρήγορα και η υδραυλική αντλία βρίσκεται σε κατάσταση εκφόρτωσης. Παράγει λιγότερη θερμότητα και μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Εικόνες μηχανής

9.jpg

10.jpg