Μεταφορικός ιμάντας Αυτόματος Πίνακας κοπής αεροπλάνου

Μεταφορικός ιμάντας Αυτόματος Πίνακας κοπής αεροπλάνου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Το μηχάνημα χρησιμοποιείται ευρέως για την κοπή διαφόρων μη μεταλλικών υλικών με τη διαμόρφωση κοπής όπως: δέρμα, πλαστικό, πλαστική συσκευασία, ύφασμα, φύλλα αφρού, χαλιά, δάπεδα κλπ. Το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από CE, ISO και SGS.
1. Ο μηχανισμός διπλού κυλίνδρου λαδιού, ακριβής οδηγός τεσσάρων κολώνων και αυτόματη ζυγοστάθμιση διπλής ράβδου σύνδεσης μπορεί να φτάσει στην υψηλή δύναμη κοπής και να εγγυηθεί το ίδιο βάθος κοπής για κάθε θέση.
2. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής υπολογιστή PLC για να ελέγξετε τις διαδικασίες, το σύστημα μεταφοράς του οδηγού σερβοκινητήρα, εξασφαλίστε την ακριβή εμβέλεια τροφοδοσίας, με σταθερή ταχύτητα λειτουργίας.
3. Τροφοδοσία και εκφόρτωση που πρόκειται να κοπεί σε όλο το μεταφορικό ιμάντα και πραγματοποίηση ενός ιμάντα μεταφοράς σε άμεση δράση κοπής υλικού.
4. Ο μηχανισμός ειδικής ρύθμισης καθιστά την ρύθμιση της διαδρομής απλή και ακριβή σε συνδυασμό με τον κόφτη και το βάθος κοπής.
5. Όταν η πλάκα κοπής κατεβαίνει προς τον κοπτήρα, μπορεί να κόψει το υλικό αυτόματα και αργά. Βεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει σφάλμα μεγέθους μεταξύ του ανώτατου στρώματος και του κατώτερου στρώματος υλικών.
6. Το αυτόματο σύστημα λίπανσης κεντρικής τροφοδοσίας λαδιού εγγυάται τη διάρκεια ζωής και την ακρίβεια της μηχανής.
7. Ειδικές προδιαγραφές μπορεί να είναι η σειρά, ικανοποίηση των αναγκών των διαφόρων πελατών.

Μέγιστη δύναμη κοπής

1000kN

Εύρος ρύθμισης ταξιδιού

0 - 130mm

Εύρος μεταξύ των τραπεζιών εργασίας

60-190mm

Μέγεθος της άνω πιεστικής πλάκας

1600 × 980 mm

Μέγεθος κάτω στρώματος εργασίας

1600 × 1000mm

Ισχύς κινητήρα

11kW

Συχνότητα, φάση τάσης

μονοφασική ή τριφασική 220 / 380V

Καθαρό βάρος

5800kgs

Μεικτό βάρος

5850kgs

Διάσταση

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Ανάμεσα σε αυτούς τους διάσημους κατασκευαστές πιεστικών πινακίδων αυτόματης τροφοδοσίας ζυγοσταθμίσεων, η εταιρεία Shuoying Precision Machinery είναι μια ανταγωνιστική εταιρία μεταφορικών ταινιών χονδρικής πώλησης χονδρέμπορων χονδρικής πώλησης στην Κίνα. Μπορείτε να προμηθευτείτε πιστοποιημένα προϊόντα CE από εμάς.
Εξεταστική