Πλήρης αυτόματη πάτωμα υλικό τέμνουσα μηχανή

Πλήρης αυτόματη πάτωμα υλικό τέμνουσα μηχανή
Λεπτομέρειες προϊόντος

ΧΡΉΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ:
Το μηχάνημα χρησιμοποιείται ευρέως για την κοπή διαφόρων υλικών Αμέταλλα σε τέτοιες βιομηχανίες όπως το δέρμα, πλαστικό, πλαστικό συσκευασίας, πανί, φύλλα αφρός, χαλιά, δάπεδα και κ.λπ., σχηματίζοντας κόφτη.
1. ο μηχανισμός κύλινδρο διπλής πετρελαίου, ακριβή καθοδήγηση τέσσερις-στηλών και αυτόματη εξισορρόπηση διπλή σύνδεση ράβδος μπορεί να φτάσει η δύναμη κοπής υψηλής κατανάλωσης και να εγγυηθεί το ίδιο βάθος κοπής κάθε θέσης.
2. χρήση PLC οθόνη αφής υπολογιστή σε διαδικασίες ελέγχου οδήγησης με κινητήρα servo μεταλαμπάδευση σύστημα, ασφαλίζουν σίτιση ακριβή σειρά, με σταθερή ταχύτητα.
3. να κοπεί υλικό σίτιση και εκφόρτωση όλα σε μια μεταφορική ταινία, και να συνειδητοποιήσουν μια μεταφορική ταινία σε δράση άμεσα υλικό κοπής.
4. ο μηχανισμός ειδική ρύθμιση κάνει η προσαρμογή ταξιδιού, απλή και ακριβής σε συνδυασμό με die κοπής και βάθους κοπής.
5. κατά την κοπή του σκάφους πιέζεται προς τα κάτω για να επικοινωνήσετε με τον κόφτη, αυτό πραγματοποιείται αυτόματη και αργή κοπής να κάνει κανένα λάθος μέγεθος μεταξύ το ανώτατο στρώμα και το χαμηλότερο επίπεδο από τα κομμένα υλικά.
6. η κεντρική πετρέλαιο εφοδιασμού αυτόματο σύστημα λίπανσης εγγυάται τη ζωή υπηρεσιών και ακρίβεια της μηχανής.
7. ειδική προδιαγραφή μπορεί να είναι παραγγελία, ικανοποίηση των αναγκών των διαφόρων πελατών

Μηχανή Εμφάνιση
Είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους: καλής ποιότητας μηχανές είναι από καλής ποιότητας μέρη.

Καλύτερη εξυπηρέτηση:
1. έχουμε επαγγελματική ομάδα να το κάνει διαφορετικά είδη ρολό που αποτελούν μηχανήματα για πελάτες μας, από το σχεδιασμό, την επεξεργασία, συναρμολόγηση, εντοπισμού σφαλμάτων, παράδοση.
2. μπορείτε να στείλετε τους άνδρες σας στο εργοστάσιό μας. Θα τους διδάξει πώς να λειτουργήσει το μηχάνημα χωρίς επιβαρύνσεις της προπόνησης.
3. πραγματικά theres ένα άλλο φθηνό και εύκολο τρόπο για να επιλέξετε. Κάθε μηχανή αφήνει το εργοστάσιό μας με ένα βιβλίο της λειτουργίας εγχειρίδιο. Yaou μπορεί να διαβάσει μέσω του manaul πρώτα, και να εξοικειωθούν με το μηχάνημα. Στη συνέχεια μπορούμε να πάρετε μια κλήση βίντεο, και σας διδάξει σε απευθείας σύνδεση Πώς να λειτουργήσει το μηχάνημα.
4. Apart Ρυμουλκούμενακαι εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρέπει επίσης να παρέχουν εγγύηση 1 έτους για όλα τα εύκολα σπασμένα μέρος της μηχανής για δωρεάν και ολόκληρη ζωή τεχνική υπηρεσία υποστήριξης.

5.jpg

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε προβλήματα συνέβη στο μηχάνημα, θα δώσουμε λύση ταυτόχρονα.
Ελπίζω εμείς θα μπορούσε να δημιουργήσει win-win επιχειρηματικές σχέσεις στο μέλλον σύντομα!


Μεταξύ αυτών διάσημα πλήρη αυτόματο πάτωμα υλικό κοπής μηχάνημα κατασκευαστές, Shuoying μηχανήματα ακρίβειας είναι ανταγωνιστικές πλήρης αυτόματη πάτωμα υλικό κοπής μηχάνημα χρυσή προμηθευτής στην Κίνα. Μπορείτε να πάρετε τα προϊόντα CE πιστοποιηθεί από εμάς.
Εξεταστική