Και οι δύο πλευρές ζώνες Auto-διατροφή PLC ζεστό πεθαίνουν μηχάνημα κοπής

Και οι δύο πλευρές ζώνες Auto-διατροφή PLC ζεστό πεθαίνουν μηχάνημα κοπής
Λεπτομέρειες προϊόντος

Από τα διάσημα εκατέρωθεν ζώνες auto-διατροφή plc ζεστό πεθαίνουν κοπής μηχάνημα κατασκευαστές, Shuoying ακρίβειας μηχανήματα είναι μια ανταγωνιστική εκατέρωθεν ζώνες auto-διατροφή plc ζεστό πεθαίνουν κοπής μηχάνημα Χρυσή προμηθευτής στην Κίνα. Μπορείτε να πάρετε τα προϊόντα CE πιστοποιηθεί από εμάς.

και οι δύο πλευρές ζώνες Auto-διατροφή PLC ζεστό πεθαίνουν μηχάνημα κοπής
Μηχανή πρότυπο: SY-3/200
Είναι κατάλληλο για κοπή και σφραγίδα μη υφασμένα υφάσματα και άλλο υλικό αυτόματη εσωτερική διακόσμηση. ενώ το μηχάνημα είναι κοπή του υφάσματος, επίσης στεγανοποιεί άκρες του προϊόντος.
1. το έχει δύο είδη μηχανή λειτουργία ρύθμισης εγκεφαλικό επεισόδιο (αυτόματη και χειροκίνητη), όταν αλλάζετε την πεθαίνουν κομμένα μαχαίρι, δεν χρειάζεται να ορίζετε το περίγραμμα από εγχειρίδιο.
2. δύο πλευρές ελαστικοί ιμάντες συσκευή σίτισης. μπορούν να ταΐσουν το ύφασμα σε μηχανή εργασία πεδίου πριν από την κοπή. και αυτό μπορούν να τροφοδοτήσουν το ύφασμα έξω μετά από την κοπή. μπορεί να σώσει εργασίας του εργαζομένου.
3. Αυτόματη web πλευρά συσκευή συστήματος, μπορεί να κάνει το ύφασμα που πάει σε χώρο εργασίας μηχανή με τη σωστή κατεύθυνση.
4. ο εξοπλισμός ψύκτη λαδιού. είναι χρήσιμο να κρυώσει το λάδι θερμοκρασία κάτω από ακόμη και το μηχάνημα λειτουργεί το καλοκαίρι.
5. η PLC και τη συγκινητικό συσκευές οθόνης, μπορούν να κάνουν το μηχάνημα με μεγαλύτερη ακρίβεια και το μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει σε κατάσταση αυτόματης.
6. η θερμοκρασία θέρμανσης ελέγχου, αυτό μπορεί να ελέγξει τη θέρμανση εύκρατο και να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
7. χρήση το κιγκλίδωμα ασφάλειας εξασφαλίζει υψηλή ασφάλεια των χειριστών.

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΑΡΆΜΕΤΡΟΙ

Max. κοπή δύναμη

2000kN

Ταχύτητα κοπής

0,08 m/s

Ταχύτητα σίτισης

0.10-0.50m/s

Εύρος ρύθμισης εγκεφαλικό επεισόδιο

0-160mm

Κυμαίνονται μεταξύ των πινάκων της εργασίας

30 — 190 mm

Μέγεθος του άνω κοπής

1600 × 1100 mm

Μέγεθος του κάτω worktable

1600 × 1120 mm

Ισχύς μοτέρ

11kw

Συνολική διάσταση

2700 × 4200 χ 1850 mm

Συνολικό βάρος

11000kg

Εξεταστική