Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση
Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

Περιγραφή

Το Cork Yoga Pad Die Cutting Machine είναι ευρέως εφαρμόσιμο για την κοπή μη μεταλλικών υλικών σε διάφορες βιομηχανίες με κοπτικό. Για παράδειγμα, δέρμα, καουτσούκ, πλαστικό, πλαστική συσκευασία, κλωστοϋφαντουργικές και χημικές ίνες κλπ.

Content_1

Περιεχόμενο_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
1. Το Cork Yoga Pad Die Cutting Machine είναι ευρέως εφαρμόσιμο για την κοπή μη μεταλλικών υλικών σε διάφορες βιομηχανίες με κοπτική μηχανή. Για παράδειγμα, δέρμα, καουτσούκ, πλαστικό, πλαστική συσκευασία, κλωστοϋφαντουργικές και χημικές ίνες κλπ.
2. Υιοθετήστε τον διπλό κύλινδρο λαδιού, τον ακριβή μηχανισμό σύνδεσης διπλής στροφαλοφόρου ράβδου, ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί ότι το βάθος κοπής σε κάθε θέση κοπής είναι το ίδιο.
3. Με ειδικό μηχανισμό ρύθμισης και εξοπλισμένο με κοπτικό μήτρα και ρύθμιση βάθους κοπής, η ρύθμιση της διαδρομής είναι απλή και ακριβής.
4. Η πλάκα πρεσαρίσματος κοπής πραγματοποιεί αργή κοπή όταν έρχεται σε επαφή με τον κόπτη μήτρας, πράγμα που μπορεί να κάνει ότι δεν υπάρχει σφάλμα μεγέθους μεταξύ του ανώτερου στρώματος και του κατώτερου στρώματος των κομμένων υλικών.
5. Το αυτόματο σύστημα λίπανσης κεντρικής τροφοδοσίας λαδιού εγγυάται την ακρίβεια της μηχανής και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μηχανής.
6. Η λειτουργία είναι εξοικονόμηση εργασίας και απλή, με χαμηλή δυσλειτουργία, ισχυρή δύναμη κοπής και υψηλή ταχύτητα κοπής.
7. Η λειτουργία με τα δύο χέρια κάνει υψηλή ασφάλεια.


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγιστη δύναμη κοπής

200Tons

Εύρος ρύθμισης διαδρομής

0-160mm

Εύρος μεταξύ των τραπεζιών εργασίας

50-210mm

Μέγεθος της άνω πιεστικής πλάκας

1600 * 1100 mm

Μέγεθος κάτω στρώματος εργασίας

1600 * 1120 mm

Κύρια ισχύς κινητήρα

11kW

Τάση ηλεκτρικής τροφοδοσίας

ως προαιρετικό

Τύπος μονάδας δίσκου

υδραυλικός

υδραυλικό έλαιο

46 # ή 68 #

Χρώμα μηχανής

όπως απαιτείται

4.jpg

2.jpg

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ε.Π.Ε. Ειδικεύεται στην κατασκευή υδραυλικών μηχανή κοπής, πεθαίνουν μηχάνημα κοπής, ψυχρή μηχανή τύπου, υψηλής ταχύτητας μηχανή κοπής, μηχανή πριονίσματος πολλαπλών λεπίδων, ανάγλυφη μηχανή και παρόμοια μηχανή ακριβείας και γενική μηχανή. Η εταιρεία μας καλύπτει έκταση 14000m2, ως μεγάλη επιχείρηση σε αυτόν τον κλάδο, έχουμε ισχυρή τεχνική δύναμη, πλήρη εξοπλισμό παραγωγής, ωραίο περιβάλλον και άνετη κατάσταση μεταφοράς. Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Yancheng City Dagang Βιομηχανική Ζώνη της επαρχίας Jiangsu και αυτή η πόλη καλείται ως "Κίνα παπούτσι Μηχανήματα Πόλη", η οποία ανήκει στην Εθνική Spark Τεχνολογία Συγκέντρωση περιοχή.

Καλώς ήλθατε στην εταιρεία μας!


Hot Tags: φελλό γιόγκα pad πεθαίνουν κατασκευαστές μηχάνημα κοπής, προμηθευτής Κίνα, χρυσή προμηθευτή, πιστοποιημένο CE

You Might Also Like