Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση
Μηχανή κοπής βραχίονα ταλάντευσης

Μηχανή κοπής βραχίονα ταλάντευσης

Περιγραφή

Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για κοπή μονής στρώσης ή πολλαπλών στρώσεων από δέρμα, πλαστικό, χαρτόνι, ύφασμα και άλλα υλικά με τη διαμόρφωση κοπτικού. Είναι μια ιδανική συσκευή κοπής για υποδήματα, αποσκευές και αποσκευές, ρούχα, αυτοκίνητα, έργα τέχνης, συσκευασίες, ηλεκτρονικά και άλλες βιομηχανίες.

Share:

Content_1

Περιεχόμενο_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Χρήση και χαρακτηριστικά

Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για κοπή μονής στρώσης ή πολλαπλών στρώσεων από δέρμα, πλαστικό, χαρτόνι, ύφασμα και άλλα υλικά με τη διαμόρφωση κοπτικού.
Είναι μια ιδανική συσκευή κοπής για υποδήματα, αποσκευές και αποσκευές, ρούχα, αυτοκίνητα, έργα τέχνης, συσκευασίες, ηλεκτρονικά και άλλες βιομηχανίες.

1. Υπάρχουν δύο τύποι λειτουργιών κοπής για επιλογή. Ο πρώτος τύπος είναι μικρός ρυθμιστής πίεσης. Ο δεύτερος τύπος είναι ότι η κοπή υιοθετεί λειτουργία έξυπνης σχεδίασης ανατροφοδότησης πίεσης χωρίς την ανάγκη ρύθμισης του σημείου κοπής. Το ύψος του κοπτικού μήτρας δεν επηρεάζει την κοπή και το ιδανικό αποτέλεσμα κοπής μπορεί να ληφθεί από κάθε σημείο κοπής.

2. Μέσω της διπλής λαδιού στατικής πίεσης που υποστηρίζει σύστημα λίπανσης, η κατακόρυφη στήλη κάνει την εργασία των χειριστών πιο εύκολη, ευέλικτη και εξοικονομούν την ανησυχία.

3. Τα κύρια εξαρτήματα κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας εισαγόμενα συγκροτήματα, τα οποία έχουν χαρακτηριστικά όπως αξιόπιστη ποιότητα, χαμηλό θόρυβο, υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Μηχανή μέγιστης κοπής

220KN

Εύρος ρύθμισης διαδρομής

0-70mm

Εύρος μεταξύ των τραπεζιών εργασίας

35-105mm

Μέγεθος βραχίονα ταλάντωσης

360-430mm

Μέγεθος κάτω στρώματος εργασίας

900 * 430mm

Ισχύς κινητήρα

1.1KW

Συνολική διάσταση

900 * 900 * 1350 mm

Συνολικό βάρος

680kg


Προϊόντα

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου εάν χρειάζεστε το βίντεο που λειτουργεί με το μηχάνημα τύπου.

Παρατήρηση: Μπορούμε να κατασκευάσουμε το μηχάνημα σύμφωνα με την συγκεκριμένη παραγγελία σας, για παράδειγμα το χρώμα, τις πληροφορίες κινητήρα, το τραπέζι εργασίας κλπ.