Πώς να Ρύθμιση Η Die κοπής ύψος και τη δίκη-Κοπή Για Ταξιδεύοντας επικεφαλής Τύπου

Shuoying Precision Machinery προτείνουμε τα εξής τρόπο καθορισμού του ύψους πεθαίνουν κοπής και δοκιμή κοπής για ταξίδια κεφάλι τύπου μοντέλο.
1.Place ένα πλαστικό επίθεμα κοπής πάνω στην κεφαλή του μετακινούμενου Τύπο worktable.Then τοποθετήστε το καλούπι κόπτη πάνω στη βάση place.Make το καλούπι κόπτη στη μεσαία θέση του κεφαλιού του ταξιδιού.
2. Μετά την έναρξη της machine.turn στο διακόπτη ρύθμισης, μετά βάλτε δύο «κόψιμο» κουμπί ταυτόχρονα με το χέρι, το κεφάλι γροθιά θα γλιστρήσει προς τα κάτω και πατήστε πάνω στο καλούπι cutter.Loosen η λαβή της ρύθμισης εγκεφαλικό επεισόδιο, η λαβή θα πλευρά προς τα κάτω στο lowest.Lock τη λαβή στη χαμηλότερη place.Turn από τον πείρο puncher ρύθμιση switch.The θα επιστρέψει αυτόματα πίσω το επάνω.
3.Take πατημένο το die.Place κόφτη τα υλικά που πρόκειται να κοπούν κάτω επάνω η πλαστική βάση plate.Mount τον κόφτη die.Simultaneously πιέστε προς τα κάτω δύο κουμπιά διάτρησης και κοπής πάνω στον πείρο puncher για δοκιμαστική κοπή.
4. Πάρτε έξω από την κοπή die.If τα ένθετα κόφτη μήτρας μέσα στην πλάκα βάσης πάρα πολύ βαθιά, περιστρέψτε το κεφάλι εξομάλυνσης των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων clockwise.Then mount τη μήτρα κόπτη και πάλι για μια δοκιμαστική-cutting.If το αντικείμενο που πρόκειται να κοπεί δεν είναι εντελώς διακόπτει, περιστρέψτε το κεφάλι εξομάλυνσης των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων αντι-clockwise.Then mount πάλι τη μήτρα κοπής για μια δίκη-κοπής μέχρι το αντικείμενο μπορεί να αποκοπεί τελείως.
5.Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, εάν ο πείρος puncher αυξάνεται πάρα πολύ high.rotate τον κοχλία ανύψωσης-ύψος αριστερόστροφα έτσι ώστε να μειωθεί κάτω από το περιττό ρελαντί διαδρομής του ταξιδιού και να σώσει την εργατική time.If της μήτρας κόπτη δεν έχει τοποθετηθεί σωστά ή περίπτωση άλλων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, παρακαλούμε πατήστε γρήγορα το κουμπί απενεργοποίησης έκτακτης ανάγκης, τότε η καρφίτσα puncher θα άρει πίσω.
6.setting φινιρισμάτων διατρητηρες.
7. Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.