Η αγορά Μηχανήματα παπουτσιών: Θυμηθείτε Five Points

Υπάρχουν πολλά παπούτσια μηχανήματα, πώς να αγοράσει αυτά τα επιθυμητά προϊόντα που δεν είναι ένα εύκολο έργο. Μερικές φορές, το προσωπικό πωλήσεων και των πελατών πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία θα οδηγήσει αναπόφευκτα πολύ ύποπτο της ψευδαίσθησης, τα ακόλουθα 5 σημεία στην προμήθεια ελπίζω κάποιος βοήθεια παπούτσι εργοστάσια επιλέξετε τα σωστά μηχανήματα παπούτσι.

1.Brand: Κάθε έμπορος θα επικεντρωθεί σε δικό τους εμπορικό σήμα! Μάρκα είναι ένα σύμβολο των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων και το ομαδικό πνεύμα. Μάρκα πίσω από μια σειρά από ποιότητα, τις εγκαταστάσεις, services.Such ως εμπορικό σήμα «Shuoying» για τα παπούτσια πεθαίνουν κοπής machine.Many διάσημα παπούτσια μάρκας ήθελα να χρησιμοποιήσω shuoying παπούτσια πεθαίνουν μηχάνημα κοπής για τη δική τους παραγωγή.

2.Functions: από την εμφάνιση της ομιλίας, περισσότερες μηχανές παπούτσι κατασκευής εμφάνιση των προϊόντων των επιχειρήσεων είναι παρόμοιες, αλλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της πραγματικής λειτουργίας, η οποία απαιτεί πιο προσεκτική εξέταση. Συχνά οδηγούν σε διαφορετικές λειτουργίες του προϊόντος σας δεν είναι δυνατή η επεξεργασία, ή μπορεί να επεξεργαστεί μόνο ένα προϊόν, η ευελιξία δεν είναι ισχυρό, και κάποιοι θα επηρεάσει την ποιότητα των προϊόντων καθώς και την τάση να χάνουμε, έτσι shuoying που δείχνουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να φέρει στη δική σας δείγματα για να το δοκιμάσετε.

επιλογή 3.Quality: Αυτή η κατάσταση είναι σχετικά εξειδικευμένη για τους πελάτες, γενικά μηχανικά μέρη στη διαδικασία εσωτερικού ελέγχου της ποιότητας και συναρμολόγησης του κατασκευαστή μπορεί να εξασφαλιστεί η κανονική (εκτός από αναλώσιμα υλικά), αγόρασε τα μέρη μπορεί να είναι διαφορετική, εάν οι κατασκευαστές δεν είναι η ίδια ποιότητα για τα αξεσουάρ, είναι επιρρεπείς σε προβλήματα ποιότητας. Η διαμόρφωση των εξαρτημάτων κυμαίνονται από το επίπεδο της ποιότητας είναι ο κύριος λόγος για άμεσο αποτέλεσμα του προβλήματος ποιότητας. Σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να βρει κανένα πρόβλημα, αλλά εδώ και πολύ καιρό ένα μικρό πρόβλημα. Έτσι, στην αγορά της μηχανής παπούτσια ταυτόχρονα την επιθυμία να σε βάθος στο εσωτερικό ματιά στο εσωτερικό της διαμόρφωσης των αγορασθέντων μέρη. Ο καλύτερος τρόπος για να δώσουν προσοχή στην συστηματική, γενική στέγαση των μηχανημάτων μέρη είναι το εμπορικό σήμα, την καταγωγή και άλλα εμφανή σημάδια, έτσι πρέπει να δώσουν προσοχή όταν αγοράζουν το δικαίωμα μηχανημάτων παπούτσια.

4.Price: η τιμή είναι ολοκληρωμένη όλων των παραγόντων παραπάνω, σε γενικές γραμμές, οι κατασκευαστές υπολογίζονται τα έξοδα. Ένα κέρδος, ενώ θα εξετάσει τα συμφέροντα των πελατών, μερικά από τα νέα προϊόντα που βγαίνουν η υψηλή τιμή είναι understandable.The πελάτης μπορεί να δώσουν προσοχή στην τιμή, αλλά πιο σημαντικό είναι η ποιότητα, η λειτουργία και εξυπηρέτηση.

5.Others: Τα υπόλοιπα είναι μερικές από τις λεπτομέρειες, όπως η ισχύς και η απόδοση, εμφάνιση κτλ, επίσης, την πραγματική κατάστασή τους απαιτεί κάποιες ειδικές απαιτήσεις. Στη συνέχεια, αναζητήστε στην υπηρεσία κατάστασης μετά την πώληση, η βασική θα είναι σε θέση να αγοράσουν ευσεβείς προϊόντα