Ταξιδεύοντας επικεφαλής Τύπου Συντήρηση

Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε τη συντήρηση καλά, έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει ταξιδεύουν κεφάλι Τύπου με καλή απόδοση και life.The υπηρεσία μετά είναι πιο για το εγχειρίδιο κεφάλι ταξιδεύει τύπου ή ταξιδεύουν κεφάλι μηχάνημα κοπής.

1.Η σωλήνα πετρελαίου από κοινού θα πρέπει να κλειδωθεί, χωρίς καμία προσθήκη leakage.In πετρελαίου, ο αγωγός πετρελαίου δεν θα μπορούσε να τρίβονται με άλλα προϊόντα, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ρήξη.

2.Ελέγξτε την ένταση της αλυσίδας μια φορά κάθε μήνα, και ρυθμίστε βίδα κλειδί ροπής.

3.Lubricate τη ράβδο οδηγό μηνιαία .Καθαρίστε ράγα οδηγό και προσθέστε το λιπαντικό κάθε μήνα.

4. Επανατοποθετήστε το λιπαντικό της συσκευής μείωσης κάθε 6000 ώρες εργασίας. (Η απόδοση λιπαντικό είναι ίση με EP460 (Kg.4.400)

5. υδραυλικό λάδι από το δοχείο λαδιού θα πρέπει να αντικατασταθεί και το καθαρό φίλτρο θα πρέπει να καθαρίσετε κάθε 8.000 ωρών, ή όταν ο θόρυβος της αντλίας λαδιού αρχίζουν όλο και μεγαλύτερες.

Καλό είναι να χρησιμοποιήσει MOBILE DET 35 ή SHELL TELLUS 46 ή το λάδι ισοδύναμη υδραυλική με το πρότυπο ISO VG 46.

Η δεξαμενή λαδιού και το καθαρό φίλτρο θα πρέπει να καθαριστεί ολοκληρώθηκε κατά την αντικατάσταση της στάθμης λαδιού υδραυλικού oil.The θα πρέπει να είναι υψηλότερο από το δίχτυ του φίλτρου και την πλήρη της δεξαμενής λαδιού προσθήκη του λιπαντικού.

6.Η ταξιδεύουν επικεφαλής Τύπου που υποχρεούται να τηρεί τα ηλεκτρικά εξαρτήματα καθαρά.

Ο τύπος απαγορεύεται αυστηρά να έχουμε πετρέλαιο ή άλλα εύφλεκτα πράγματα κολλήσει στο ηλεκτρικό components.it επίσης δεν επιτρέπεται να καλύπτουν, πακέτο τα ηλεκτρικά εξαρτήματα ή το ηλεκτρικό κουτί οργάνου από τα εύφλεκτα πράγματα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η φωτιά.

μηχάνημα 7.Η απαιτείται για τον καθαρισμό του μηχανήματος και ελέγξτε τη βίδα κάθε μέρα.

μηχάνημα 8.Η απαιτείται για να μετατρέψει την πλάκα κοπής ή κοπής πάνω στη χρήση κάθε εβδομάδα.

μηχάνημα 9.Η απαιτείται για να μετατρέψει την πλάκα αλουμινίου και να αλλάξει την κατεύθυνση κάθε 3 μήνες, έτσι ώστε να μειωθεί η φθορά.

10.Please απενεργοποιήστε τον κινητήρα όσο το δυνατόν περισσότερο, εάν η μηχανή δεν λειτουργεί.