Τι χρειάζεστε Όταν εγκαταστήσετε Machine Die κοπής

Τι θα πρέπει να έχετε κατά την εγκατάσταση πεθαίνουν μηχάνημα κοπής;

1.First, πρέπει να φροντίσει να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών πριν εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιείτε το καλούπι κοπής machine.Note: Πριν από κάθε εργασία εργασία ή συντήρησης, η συσκευή πρέπει να αποσυνδεθεί από την κύρια γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας.

2.TRANSPORT ΚΑΙ HANDLING.:the μηχάνημα παραδίδεται σε μια παλέτα και καλύπτονται με προστατευτική πλαστική μεμβράνη, ή σε ένα ανοικτό ή κλειστό ξύλινη κασετίνα ή κλουβί. Η πλαστική ταινία θα προστατεύσει μόνο το μηχάνημα από την υγρασία και τη σκόνη κατά τη μεταφορά? δεν μπορεί να προστατεύσει τη μηχανή από χτυπώντας κατά τη διάρκεια εργασιών χειρισμού. Η πρέσα είναι βιδωμένη στην παλέτα ή στη βάση κλουβί σε τρία σημεία.

3.Machine Έλεγχοι: Προκειμένου να ελεγχθεί για οποιαδήποτε ζημιά το μηχάνημα μπορεί να έχει υποστεί κατά τη μεταφορά, ελέγχει την κατάσταση των εντολών Τύπου (τουλάχιστον από το εξωτερικό) και ελέγξτε για τυχόν διαρροή λαδιού.

Πριν συνδέσετε τη συσκευή με την κύρια γραμμή, βεβαιωθείτε ότι η τάση είναι η ίδια με εκείνη του μηχανήματος αναγράφεται στην πινακίδα συνδέεται με το ηλεκτρικό κιβώτιο. Εάν η τάση ή η συχνότητα είναι διαφορετική από εκείνη της κύριας γραμμής, να ζητήσει συμβουλές από τον κατασκευαστή ή τον αντιπρόσωπο πωλήσεων.

φροντίδα 4.Take να ελέγξει ότι το εσωτερικό του υλικού που πρόκειται να κοπεί δεν περιέχει μεταλλικά κιγκλιδώματα ή παρόμοια, η οποία δεν θα βλάψει μόνο τις μήτρες, αλλά επίσης να προκαλέσει βίαιη σκλήθρα πέταγμα.