Τι τύπους κοπής μηχάνημα σε βιομηχανίες υποδημάτων

Ως κορυφαία παπούτσια πεθαίνουν σχεδιαστής μηχανών κοπής και κατασκευαστής, Shuoying μηχανήματα έχουν αναπτύξει τρία μοντέλα για τη βιομηχανία υποδημάτων:

1.μηχανή κοπής βραχίονα:

13066.png13070.png13075.png

Αυτός ο τύπος μηχανής κοπής χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλά παπούτσια εργοστάσια. Ο τύπος πρεσαριστής κοπής ακτίνων τύπου κώνου ονομάζεται επίσης κιβώτιο κοπής βραχίονα ταλάντευσης που έχουν ταλάντευση δοκού ή κεφαλή ταλάντευσης. Απλά κόβει σχήματα από υλικό παπουτσιών χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μέταλλο πεθαίνουν.

2.Travelling μηχανή κοπής κεφαλής:

13515.png

Η μηχανή κοπής κεφαλής είναι κατάλληλη για κοπή μονής ή πολλαπλών στρωμάτων υλικού παπουτσιών, ιδιαίτερα κατάλληλη για κοπή πλατιών και περιελιγμένων υλικών. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κοπή εξαρτημάτων που απαιτούν μικρές μήτρες, τακτική κοπή και παρτίδα παραγωγής.

3.Plane μηχανή κοπής:

Η επίπεδη μηχανή κοπής με μεγάλο κρεβάτι κοπής. Γρήγορη, ήσυχη, εύκολη στη λειτουργία
Είναι ασφάλεια για τους εργαζόμενους με τη χειροκίνητη λειτουργία του διακόπτη. Οι περισσότεροι Ασιάτες πελάτες προτιμούν να χρησιμοποιούν μηχάνημα κοπής αεροπλάνων για την παραγωγή παπουτσιών.

14144.png

Διαδικασία λήψης δερμάτινων ειδών

Τα δερμάτινα είδη χρησιμοποιούνται ως πορτοφόλι, τσάντα καρτών, πορτοφόλι, φάκελοι ελέγχου, κλειδοθήκες, κατόχους καρτών, τσάντες και άλλα μικρά δερμάτινα είδη.

1.Die Κόψτε το δέρμα με σχήμα κοπής die.There δεν έχει πεθαίνει κοπής πρέσα για το δέρμα πριν, ο εργαζόμενος πρέπει να κόψει το δέρμα με εργαλεία.Τώρα η δερμάτινη πρέσα που κατασκευάζεται από εμάς μπορεί να πεθάνει κόψτε το δέρμα πολύ εύκολα και θα είναι Πολύ πιο γρήγορα από τα δερμάτινα εργαλεία. Το cut-out δέρμα είναι υψηλής ποιότητας.
2.Επεξεργασία δέρματος και δέρματος, λαδωμένο δέρμα με συντήρηση και πάλι, όσο το συνηθισμένο δέρμα το καθαρίζετε.
3.Σύνδεση, συγκόλληση ή προσωρινή διπλή δερματική δερματική σύνδεση.
4.Drilling, σύνδεση θέση του πρώτου μπιτ απαιτεί γροθιά γροθιά. (Όπως πορτοφόλια, πορτοφόλια και άλλες δομές)
5.Συγκρότημα, ραφή με βελόνα και σπείρωμα εμπρός και πίσω.
6.Κρίψιμο, άκρη ραψίματος μετά τον πρώτο έλεγχο τους, να γίνουν τροποποιήσεις για να εξασφαλιστεί σταθερή άκρη.
7.Edge, στην άκρη διόρθωση τακτοποιημένο δέρμα, ενώ λάδι.