Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση

Υδραυλικό ψυχρό μηχάνημα πρέσας είναι πολύ αναγκαία στην εργασία

Jun 08, 2017

Η υδραυλική μηχανή ψυχρού τύπου είναι ένα είδος μηχανής που απαιτείται για την καθημερινή μηχανική εργασία. Παρέχει μια βάση για την παραγωγή μας και επιταχύνει την ανάπτυξη της βιομηχανίας εργαλειομηχανών μας. Η υδραυλική μηχανή ψυχρού τύπου διαβάζει το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη λειτουργία του μηχανήματος. Απόδοση και σωστή λειτουργία λειτουργίας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μηχάνημα σωστά, για να μας φέρει περισσότερα οφέλη.

Υδραυλικό ψυχρό μηχάνημα ψυχρής έλασης κυρίως από το υδραυλικό σύστημα, το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, την πλάκα πίεσης και τη σύνθεση του σώματος. Το υδραυλικό σύστημα αποτελείται από έναν κύλινδρο, μια δεξαμενή καυσίμου, μια αντλία λαδιού, έναν κινητήρα αντλίας, ένα μπλοκ βαλβίδας ελέγχου και ένα μετρητή πίεσης. Η δεξαμενή γεμίζει με λάδι, η οποία αντλείται από την αντλία λαδιού για να οδηγήσει το λάδι της αντλίας. Το λάδι αποστέλλεται στον κύλινδρο, συνδέοντας τη σωλήνωση για να λειτουργήσει ο κύλινδρος. Η ανακουφιστική βαλβίδα μπορεί να κάνει την πρέσα στη διαδικασία εξώθησης να παράγει αντίθλιψη, να παίξει έναν ομαλό ρόλο, την ηλεκτρομαγνητική μπάλα. Η βαλβίδα χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της πίεσης που έχει οριστεί από το σύστημα και το μανόμετρο χρησιμοποιείται για να δείξει την πίεση. Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου αποτελείται κυρίως από το κύριο κύκλωμα και το κύκλωμα ελέγχου, το κύκλωμα υιοθετεί τον αυτόματο διακόπτη, την ασφάλεια και τον επαφέα εναλλασσόμενου ρεύματος για να συνεχίσει την υπερφόρτιση, το βραχυκύκλωμα, την καταπιεστική πίεση και την προστασία από την υπο-τάση Κινητήρα και την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα. Ο μηχανισμός εξισορρόπησης πλάκας αποτελείται κυρίως από ένα ισορροπημένο ράφι ανύψωσης, ανυψωτικό μηχανισμό, περιστρεφόμενο άξονα. Σταθερή σύνθεση περιστροφής περιστροφής, αριστερά και δεξιά δύο ισορροπημένα ράφια τοποθετημένα στην άτρακτο. Τα δύο άκρα του περιστρεφόμενου άξονα στερεώνονται με γρανάζια ανύψωσης. Και τα δύο άκρα του περιστρεφόμενου άξονα είναι εφοδιασμένα με έδρανα έτσι ώστε να μπορούν να περιστρέφονται με ευελιξία με τον περιστρεφόμενο άξονα. Όταν η πλάκα ανύψωσης είναι ανυψωμένη, ο ανυψωτικός μηχανισμός δεν εξισορροπεί τη σχάρα; Περιστρέψτε, ώστε η πλάκα πίεσης στη διαδικασία ανύψωσης να είναι πάντα ισορροπημένη. Η πλάκα αποτελείται από μια άνω πλάκα και μια κάτω πλάκα. Οι άνω και κάτω πιέτες είναι κατασκευασμένες από συγκολλημένα προφίλ και χαλύβδινες πλάκες. Το επίπεδο εργασίας ολοκληρώνεται με μια φριτέζα μεγάλης κλίμακας για να εξασφαλιστεί ότι το επίπεδο εργασίας είναι ομαλό και ομαλό. Η άνω πλάκα συνδέεται με τη ράβδο κυλίνδρου του κυλίνδρου και η ανύψωση και η χαμήλωση της πλάκας πίεσης πραγματοποιείται με την ανύψωση του κυλίνδρου. Κάτω από την πλάκα πίεσης συγκολλημένη απευθείας στη βάση της ατράκτου. Κάνοντας ολόκληρη τη δομή στερεωμένη. Η ατράκτου είναι κατασκευασμένη από συγκολλημένο χάλυβα, συμπαγή κατασκευή, καλή αντοχή.

Η υδραυλική μηχανή ψυχρού τύπου αποτελείται κυρίως από υδραυλικά συστήματα, ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, πλάκες και άτρακτο. Στην αρχή της χρήσης, πρέπει να ελέγξουμε τις συνθήκες ασφαλείας για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της καθημερινής μας παραγωγής, καλύτερα για την ανάπτυξη της βαριάς βιομηχανίας μας και Όλοι οι φρουροί ασφαλείας δεν μπορούν να αφαιρεθούν ή να ανοιχθούν όταν λειτουργεί το μηχάνημα. Στη λειτουργία για να εξασφαλιστεί ότι το επίπεδο εργασίας λεία και ούτω καθεξής.