Η Αναπτυξιακή Κατεύθυνση της Die Cutting Machine

Η κοπτική μηχανή χρησιμοποιείται ευρέως, η αρχή λειτουργίας δεν είναι πολύπλοκη, η τεχνολογία κοπής είναι κυρίως η χρήση μαχαιριού κοπής, χαλύβδινου μαχαιριού, μεταλλικού καλουπιού, χαλύβδινου σύρματος, μέσω του αποτυπώματος για να ασκήσει μια ορισμένη πίεση, σε ένα ορισμένο σχήμα . Αν ολόκληρη η τυπωμένη ύλη έχει συμπιεστεί σε ένα ενιαίο γραφικό προϊόν που ονομάζεται κοπής · Αν η χρήση χαλύβδινου σύρματος στο έντυπο υλικό για τα ίχνη των ίχνων των σημείων αποχώρησης ή κάμψης ονομάζεται εσοχή? Αν η χρήση του yin και yang δύο πρότυπα, θερμαίνεται σε μια ορισμένη θερμοκρασία, τυπωμένο στην επιφάνεια του έντυπου υλικού με τρισδιάστατο αποτέλεσμα του σχεδίου ή της γραμματοσειράς που ονομάζεται bronzing? Εάν ένα υλικό βάσης σε άλλο υπόστρωμα ονομάζεται πάστα? Εκτός από το υπόλοιπο του αρχικού μέρους του προϊόντος Για απόβλητα.

1. Οι παραδοσιακές αυτοκόλλητες ετικέτες εκτύπωσης επιχειρήσεις κατασκευής τύπου. Η παραγωγή σε δύσκολες στιγμές, η παραγωγή και οι πωλήσεις μειώνονται κάθε χρόνο. Ο λόγος είναι ότι η παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, μιας από τις εξαιρετικά αποτελεσματικές περιστροφικές πιεστικές μηχανές τυπογραφικών πινακίδων και των φλεξογραφικών πιεστηρίων εκτύπωσης, αυξάνεται με την εκτύπωση και ακόμη και η αποτελεσματικότητα της κυκλικής κοπής πίεσης είναι πολύ υψηλότερη από την διαλείπουσα εκτύπωση. - κοπής πίσω από τον εξοπλισμό παραγωγής.

2. Η κοπή στρογγυλής πίεσης κοπής καλωδίων θα είναι η μεγαλύτερη παρτίδα τυπωμένων προϊόντων συσκευασίας, ο καλύτερος τρόπος να πεθάνουν. Έχει χρησιμοποιηθεί για γραμμές παραγωγής φλεξογραφικής εκτύπωσης, εκτυπωτικές πιεστήρια, κυματοειδές εκτυπωτικό μηχάνημα κοπής κοπής, περιστροφικές αυτοκόλλητες πιεστικές πινακίδες εμπορικών σημάτων, εκτυπώσεις γραφομηχανών, κοπτικές γραμμές παραγωγής, όπως σύνδεση εξοπλισμού εκτύπωσης και συσκευασίας. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας εκτύπωσης, ειδικά του επιπέδου επεξεργασίας του κυκλικού τυμπάνου κοπής, η εμβέλεια εφαρμογής της κυκλικής κοπής θα είναι πιο εκτεταμένη και η απόδοση παραγωγής της κοπής θα βελτιωθεί περαιτέρω.

3. Με την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας εκτύπωσης και συσκευασίας, η κλίμακα των επιχειρήσεων επεκτείνεται. Η αυτόματη πλατφόρμα της εφαρμογής της Cut Cutting Machine θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Αντίθετα, η ημι-αυτόματη πλατφόρμα πεθαίνουν μηχάνημα κοπής μηχανές κοπής θα μειωθεί περαιτέρω, εκτός από τη χαμηλή παραγωγικότητα, την ένταση εργασίας των χειριστών και άλλους λόγους, η ασφάλεια είναι φτωχή, επιρρεπείς σε ατυχήματα που συνεπάγονται τα μειονεκτήματα του κύριου δρόμου λόγο. Ωστόσο, λόγω της κλίμακας της βιομηχανίας εκτύπωσης και συσκευασίας της Κίνας, το χάσμα μεταξύ του μεγέθους αυτής της συσκευής θα έχει μια συγκεκριμένη αγορά, θα συνεχίσει να διαδραματίζει κάποιο ρόλο.