Ταχύτητα κοπής μηχάνημα κοπής

Με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ανάπτυξη της βιομηχανίας, για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της ακρίβειας κοπής, για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής, μείωση του κόστους παραγωγής, υψηλής ευφυή και Αυτόματη κοπή λειτουργία απαίτηση είναι επίσης αύξηση. Η ανάπτυξη των CNC μηχάνημα κοπής πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της σύγχρονης μηχανικής κατεργασίας. Ο κόφτης είναι χωρισμένη σε φλόγα κοπής, μηχάνημα κοπής πλάσματος, λέιζερ μηχάνημα κοπής, κοπής νερού, κλπ. Τέμνουσα μηχανή λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική, ακρίβεια κοπής και το πάχος κοπής είναι γενικά μικρή. Η ταχύτητα κοπής μηχάνημα κοπής πλάσματος είναι επίσης πολύ γρήγορα, και η επιφάνεια κοπής έχει ορισμένη κλίση. Φλόγα κοπής μηχάνημα is στόχευσα βαρύ χάλυβα άνθρακα υλικό. Τέμνουσα μηχανή λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική, ακρίβεια κοπής και το πάχος κοπής είναι γενικά μικρή.

Εύρος της αίτησης

Μηχάνημα κοπής χρησιμοποιείται με μεταλλικά και αμέταλλα βιομηχανίες, σε γενικές γραμμές, η σύγκριση των σημείων βιομηχανία μη μεταλλικών σχολαστική, σαν κομμένα πέτρα, πέτρα τέμνουσα μηχανή, τέμνουσα μηχανή νερού, κόφτη, κόψτε το ύφασμα και πλαστικά, προϊόντα χημικών ινών με laser μηχάνημα κοπής, μηχάνημα κοπής λεπίδα, κοπή μετάλλων υλικών έχει φλόγα μηχάνημα κοπής, μηχάνημα κοπής πλάσματος, φλόγα μηχάνημα κοπής, μηχάνημα κοπής CNC μέσα και εγχειρίδιο δύο είδη μεγάλος, την κατηγορία του το εγχειρίδιο, μικρό σπορ αυτοκίνητο, ημι-αυτόματο, καθαρό εγχειρίδιο, με CNC, μηχάνημα κοπής CNC ατσάλινων σκελετών, cantilever τον τύπο CNC η τέμνουσα μηχανή, επιτραπέζιο μηχάνημα κοπής CNC, interfingering γραμμές κοπής της nc, και ούτω καθεξής!

κόστος

Το πιο ακριβό μηχάνημα κοπής λέιζερ, και επίσης είναι ένα είδος τεχνολογίας υψηλής ακρίβειας και το πιο αποτελεσματικό εξοπλισμό κοπής, μηχάνημα κοπής μαχαίρι νερό, φλόγα μηχάνημα κοπής και πάλι το κόστος είναι σχετικά χαμηλό, πλάσμα κοπής μηχάνημα χρήση το χαμηλότερο δυνατό κόστος (ανά κομμάτι)

Το ανώτερο κοίλο γυαλί γραμμή παραγωγής ή για τη βελτίωση της παραγωγής ποικιλίας, θα επιλέξουμε την αυτόματη ειδική κόπτης γυαλιού, αλλά στην αγορά τα ακόλουθα σημεία:

Ι. κοπή ακριβείας

Γενικά απαιτείται να είναι κάτω από 0,5 mm για κατασκευή βιομηχανίας τάξη? Ωστόσο, η απαίτηση για αυτοκινητοβιομηχανία ανακλαστήρα είναι κάτω από το 0. Olmm. Κατασκευαστές μηχανημάτων να παρέχουν ακρίβεια είναι γενικά στο συν ή μείον 0. 2 mm, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό να δείτε την εισαγωγή των εγχειριδίων προϊόντων, θα πρέπει να έχουν ένα πλήρες φως όταν η δοκιμή αποδοχής κοπή ακριβείας του προγράμματος, να μετρήσουμε την πραγματική κοπή ακριβείας των προϊόντων, έχουμε συνήθως μια ντουζίνα δοκιμή δείγμα επιφάνεια. Με τις δοκιμές, μπορούμε να συλλάβουμε πλήρως την επιπεδότητα της πλατφόρμας κοπής και τον έλεγχο συγχρονισμού του συστήματος ελέγχου.

2. ταχύτητα κοπής

Στην παραδοχή της πληρούν την ακρίβεια κοπής, μπορούμε να μιλάμε για ταχύτητα εξαιτίας της πλατφόρμας σύντομη κοπής, με την υψηλότερη ταχύτητα του τα μάτια, είναι δύσκολο να καθοριστεί κατά πόσον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κίνηση σερβο μηχανή κοπής με λογισμικό προσομοίωσης της λειτουργίας για να ελέγξετε Αν η ταχύτητα του κινητήρα να επιτύχει το υψηλότερο. Μην κοπεί η ταχύτητα κοπής, αυξάνουν την προσθήκη και μείωση της ταχύτητας. Οι άξονες μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά και ταυτόχρονα.

3. Αυτόματη στοιχειοθεσία λειτουργία βελτιστοποίησης

Εκεί στο τέλος του το μηχάνημα κοπής, θεωρούν το κόστος επεξεργασίας και του όγκου του την ιδιαιτερότητα του έργο, γενικά δεν είναι πολύ μορφωμένοι άνθρωποι να στεγνώσει, που απαιτεί την κοπή λειτουργία του μηχανήματος είναι απλό και εύκολο να καταλάβει, δεν είναι πολύ περίπλοκο, διαφορετικά θα υπάρξει μια μεγάλη προσιτή μηχανήματα μπορούσε να αντέξει οικονομικά την ενοχλητική κατάσταση. Είναι καλύτερο να έχουν τη λειτουργία αποφυγής ελάττωμα, επειδή το γυαλί εγχώρια backplate μερικές φορές έχει ελαττωματικά προϊόντα. Η βιβλιοθήκη γράφημα της ειδικό τύπο κοπής πρέπει να είναι πιο ευέλικτη, θα πρέπει να κάνει το γράφημα από το CAD να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στη διάταξη.

4. η συντήρηση είναι εύκολη

Εγώ / 0 και μηχανική αισθητήρες στο σήμα δεν είναι εξοπλισμένα με πάρα πολύ, περιττές διακόπτη και λάμπα λιγότερο όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή μια φορά σε ή μια μηχανική συσκευή είναι εκτός λειτουργίας θα επηρεάσει το μηχάνημα κοπής, η χρήση της πιθανότητας αστοχίας του στοιχείο είναι χαμηλή , λιγότερο καλωδίωση είναι επίσης λιγότερο, εύκολο να βρω ψόγο και αντικατάσταση εξαρτημάτων, καλύτερα να εντοπισμό σφαλμάτων στην οθόνη όλα τα I / 0 σήμα κράτος. Οι δαπάνες συντήρησης είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξεταστούν κατά την αγορά μιας μηχανής.

5. εξοικονόμηση ενέργειας

Με τον ίδιο τρόπο που τις απαιτήσεις μέγεθος κοπής μπορεί να ολοκληρωθεί, οι δυνατότητες κοπής της ενεργειακής κατανάλωσης μπορεί να φέρει πολλά οφέλη στην επιχείρηση. Ένα είναι για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας. Το δεύτερο είναι να σώσει την καθημερινή δαπάνες της εταιρείας.