Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση
Banner

Η Die Cutting Machine θα πρέπει να δώσει προσοχή και να λύσει τα επτά μεγάλα προβλήματα

Jul 03, 2017

Πρώτον, τα εξαρτήματα εξοπλισμού επεξεργάζονται την ποιότητα και την ακρίβεια συναρμολόγησης

Περιορίζεται από το τεχνικό επίπεδο της εγχώριας κατασκευής μηχανημάτων, Die Cutting Machine, πολλά τμήματα ακατέργαστης επεξεργασίας. Ο διακεκομμένος μηχανισμός και το κύριο σύστημα κίνησης και η αλυσίδα μεταξύ της αντιστοίχισης και της ακρίβειας κατασκευής επηρεάζουν άμεσα την ταχύτητα της μηχανής, αν η ακρίβεια της συναρμολόγησης επηρεάζει την ακρίβεια της κοπής μήτρας και προκαλεί θόρυβο. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο μηχανισμός πίεσης μπαρ αγκώνα και η κινητή πλατφόρμα για να καθορίσει το κενό είναι παράλογο, θα προκαλέσει κραδασμούς, επηρεάζουν την ταχύτητα και την ακρίβεια.

Δεύτερον, διαλείπουσα ιδρύματα, αλυσίδες και δόντια διατροφής

Flattened Die Cutting Machine για να χρησιμοποιήσετε ίσο μηχανισμό έκκεντρου κάμψης, το σχήμα του έκκεντρου είναι λογικό είναι ένα κλειδί. Η στεγανότητα της αλυσίδας σε μέτρια, πολύ σφιχτή ή πολύ χαλαρή θα επηρεάσει την ακρίβεια κοπής μήτρας. Η επίπεδη μηχανή κοπής πίεσης για την τροφοδότηση του χαρτιού είναι ως επί το πλείστον σταθερή, αλλά στην κίνηση υψηλής ταχύτητας παραμένει εύκολη η παραμόρφωση, η αδράνεια στο σταμάτημα έκτακτης ανάγκης. Καλή δόντια υψηλή σκληρότητα και ελαφρύ βάρος, γωνία και πίεση το μέγεθος της μέτριας.

Τρίτον, το σύστημα μετάδοσης

Ο τρέχων κύριος μηχανισμός κίνησης της μήτρας κινείται από τον κινητήρα και τον ατέρμονα κοχλία. Τα γρανάζια σκουληκιών είναι ως επί το πλείστον ελικοειδή δόντια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν ο τροχός σκουληκιών και ο γρανάζι σκουληκιού στον υποκείμενο γύρο, τα δόντια και τα δόντια μεταξύ του μεγέθους της αντίδρασης είναι κατάλληλα. Η αντίδραση είναι πολύ μεγάλη, το ατέρμονα γρανάζι δεν είναι ομαλό. Η αντίδραση είναι πολύ μικρή, δεν ευνοεί τη ροή των λιπαντικών. Υπάρχει μια παράλογη γωνία πίεσης θα επηρεάσει την ομαλότητα του κιβωτίου ταχυτήτων.

Τέσσερις, κοπτική έκδοση, μαχαίρι κοπής και καουτσούκ

Αυτά τα τρία είναι τα βασικά μέρη της κοπής, συνδέονται άμεσα με την ποιότητα της κοπής. Η πλάκα απαιτεί ομοιόμορφη πυκνότητα, μικρό βάρος, υψηλή σκληρότητα, καλή ευκαμψία, εύκολη επεξεργασία, ομαλή, ισχυρή γραμμή μαχαιριού ενσωματωμένη μετά τη σταθερότητα και μπορεί να αντικατασταθεί αρκετές φορές. Το άκρο του μαχαιριού είναι αιχμηρό, το ύψος του μαχαιριού και το μεγάλο μαχαίρι που λυγίζει λίγο. Η σκληρότητα του λαστιχένιου ράβδου πρέπει να είναι μέτρια, δεν μπορεί να συμπιέσει την άκρη του μαχαιριού, ούτε η ανθεκτικότητα είναι ανεπαρκής.

Πέμπτον, ταχύτητα τροφοδοσίας και μηχανισμό τοποθέτησης

Προς το παρόν, η μέθοδος που χρησιμοποιείται συνήθως είναι η συνεχής τροφοδοσία, δηλαδή το εμπρόσθιο φύλλο και το πίσω κομμάτι χαρτιού επικαλύπτονται πάντοτε. Αυτή η μέθοδος είναι ομαλή, γρήγορη, αλλά η ταχεία κίνηση του χαρτιού στην τοποθέτηση της προ-ρύθμισης έχει μεγάλη επίδραση, το χαρτί μετά την πτύχωση δύναμης ή την αναπήδηση, με αποτέλεσμα την τοποθέτηση δεν επιτρέπεται. Η ιδανική μηχανή κοπής Die θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι η ταχύτητα κοπής της μήτρας ταυτόχρονα, το χαρτί στην πλατφόρμα τροφοδοσίας όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Έξι, οδηγός αλυσίδας

Ο ρόλος της σιδηροδρομικής γραμμής στην τοποθέτηση και τον έλεγχο της αλυσίδας. Το πάχος της ράγας οδήγησης πρέπει να είναι κατάλληλο και μπορεί να ενσωματωθεί στην αλυσίδα. Η απόσταση μεταξύ των άνω και κάτω ράγες πρέπει να εξασφαλίζει ότι η αλυσίδα μέσω του ομαλού, πολύ μικρό για να αυξήσει την αντίσταση του κιβωτίου ταχυτήτων. Πολύ μεγάλη αλυσίδα εύκολο να νικήσει. Η τροχιά της σιδηροτροχιάς οδηγού και το μήκος της αλυσίδας έχουν επίσης κάποια επίδραση στην απόδοση της μηχανής.

Επτά, ιδρύματα πίεσης

Η πιο σημαντική συσκευή του Die Cutting Machine είναι ο μηχανισμός εφαρμογής πίεσης. Επί του παρόντος ο πιο συνηθισμένος μηχανισμός διπλού αγκώνα, το στρόφαλο περιστρέφεται μία εβδομάδα, κάνει την ενεργή πλατφόρμα δύο φορές για να φτάσει στην υψηλότερη τερματική θέση. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα της κοπής, ολόκληρη η πλατφόρμα θα πρέπει να εξαναγκάζεται ακόμη και όταν είναι υπό πίεση. Έτσι, η επιφάνεια εργασίας της άνω και κάτω πλατφόρμας πρέπει να είναι παράλληλη. Εάν το σχέδιο είναι παράλογο θα προκαλέσει ανομοιογενή πίεση, η άδειο ταξίδι είναι πολύ μεγάλη.