Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση

Πώς λειτουργεί το ψυχρό μηχάνημα τύπου;

Jul 12, 2017

Ψυχρός Μηχανή Τύπου, είμαστε στην καθημερινή ζωή, οι εργασίες χρησιμοποιούνται συχνά, αλλά δεν γνωρίζουν ο καθένας στον "υδραυλικό Τύπο" αν θα ξέρει; Ψυχρή Μηχανή Τύπου λειτουργεί με τη μορφή περίπου σημεία: βίδα τύπου, υδραυλικού τύπου. Γενική υδραυλική απόδοση ψυχρού τύπου μηχανή σε όλες τις πτυχές του καλύτερου. Υδραυλικό ψυχρό μηχάνημα πίεσης του μηχανήματος είναι μικρό, γρήγορη ταχύτητα ανύψωσης. Τα κύρια συστατικά του υδραυλικού ψυχρού μηχανήματος Τύπου κυρίως με: υδραυλικό σύστημα, ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, πλάκα πίεσης και σύνθεση σώματος.

Η κύρια δομή του υδραυλικού ψυχρού μηχανήματος τύπου

Κυρίως από: υδραυλικό σύστημα, ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, πλάκα πίεσης και σύνθεση σώματος.

Υδραυλικό σύστημα: αποτελείται από κύλινδρο, δεξαμενή καυσίμου, αντλία λαδιού, κινητήρα αντλίας λαδιού, μπλοκ βαλβίδας ελέγχου και μετρητή πίεσης. Η δεξαμενή γεμίζει με λάδι, η οποία αντλείται από την αντλία λαδιού για να οδηγήσει το λάδι της αντλίας. Το λάδι αποστέλλεται στον κύλινδρο, συνδέοντας τη σωλήνωση για να λειτουργήσει ο κύλινδρος. Η ανακουφιστική βαλβίδα μπορεί να κάνει την πρέσα στη διαδικασία εξώθησης να παράγει αντίθλιψη, να παίξει έναν ομαλό ρόλο, την ηλεκτρομαγνητική μπάλα. Η βαλβίδα χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της πίεσης που έχει οριστεί από το σύστημα και το μανόμετρο χρησιμοποιείται για να δείξει την πίεση.

Ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου: κυρίως από το κύκλωμα κύριου κυκλώματος και ελέγχου, το κύκλωμα με αυτόματους διακόπτες ισχύος, ασφάλειες, διακόπτη εναλλασσόμενου ρεύματος στον ηλεκτροκινητήρα τύπου πηνίου, ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, όπως υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα, απώλεια πίεσης και προστασία από χαμηλή τάση.

Μηχανισμός εξισορρόπησης πλακών: κυρίως από το ράφι ανύψωσης, τον ανυψωτικό μηχανισμό, τον περιστρεφόμενο άξονα. Σταθερή σύνθεση περιστροφής περιστροφής, αριστερά και δεξιά δύο ισορροπημένα ράφια τοποθετημένα στην άτρακτο. Τα δύο άκρα του περιστρεφόμενου άξονα στερεώνονται με γρανάζια ανύψωσης. Και τα δύο άκρα του περιστρεφόμενου άξονα είναι εφοδιασμένα με έδρανα έτσι ώστε να μπορούν να περιστρέφονται με ευελιξία με τον περιστρεφόμενο άξονα. Όταν η πλάκα ανύψωσης είναι ανυψωμένη, ο ανυψωτικός μηχανισμός δεν εξισορροπεί τη σχάρα; Περιστρέψτε, ώστε η πλάκα πίεσης στη διαδικασία ανύψωσης να είναι πάντα ισορροπημένη.

Πλάκα: αποτελείται από επάνω πλάκα και κάτω πλάκα. Η άνω και κάτω πλάκα είναι συγκολλημένα προφίλ και χαλύβδινη πλάκα, το επίπεδο εργασίας από τη μέση μηχανή φρεζαρίσματος από μια μεγάλη μηχανή φρεζαρίσματος, για να εξασφαλιστεί ομαλό και ομαλό επίπεδο εργασίας. Η άνω πλάκα πίεσης συνδέεται με τη ράβδο κυλίνδρου του κυλίνδρου και η ανύψωση και η χαμήλωση της πλάκας πίεσης πραγματοποιείται με την ανύψωση και την πτώση του κυλίνδρου. Κάτω από την πλάκα πίεσης συγκολλημένη απευθείας στη βάση της ατράκτου. Κάνοντας ολόκληρη τη δομή στερεωμένη.

Ακροδέκτης: συγκολλημένη με πλάκα χάλυβα, συμπαγή κατασκευή, καλή αντοχή.