Πώς να λύσει το πρόβλημα της πεθαίνουν μηχάνημα κοπής είναι ομαλή δεν χαρτί

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι γιατί το χαρτί δεν είναι ομαλή, κυρίως για την παραμόρφωση του χαρτιού, η εκτυπωμένη επιφάνεια είναι πολύ ομαλή ή προκαλούνται από άλλη μηχανική αποτυχία.

(1) το χαρτί δεν είναι ομαλή λόγω της παραμόρφωσης του χαρτιού

Καθώς η διαδικασία die-κοπής είναι το τέλος της διαδικασίας εκτύπωσης, το χαρτί μετά από μια σειρά από διαδικασίες εύκολος να παραγάγει παραμόρφωση, ειδικά μετά από υψηλή θερμοκρασία, υψηλή πίεση στίλβωση. Αφού η ταινία είναι πιο σοβαρή παραμόρφωση του χαρτιού, στη συνέχεια, Feida συχνά δεν μπορεί να είναι ένα ομαλό έγγραφο.

(2) από την τυπωμένη επιφάνεια να είναι πάρα πολύ λεία που προκαλείται από το χαρτί δεν είναι ομαλή

Μετά την ταινία επίστρωση προϊόντα λόγω της επιφάνειάς είναι πάρα πολύ λεία, αλλά και για το χαρτί προκάλεσε ορισμένες δυσκολίες. Για τις ανωτέρω δύο περιπτώσεις, έμπειρους χειριστές θα κάνω τις προπαρασκευαστικές εργασίες πριν από την Βίβλο, όπως: Τοποθέτηση χαρτιού, προσθέστε λίγο χαρτί στο χαρτί σφήνα ή ρολό χαρτιού για να κρατήσει το χαρτί εκ των προτέρων, όταν το χαρτί εκ των προτέρων για να παίξει πλευρά, να χτυπήσει το χαρτί εργασία ή την ταχύτητα του η πεθαίνουν μηχάνημα κοπής για να μειώσετε, γενικά μπορεί να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα.

(3) η μηχανική βλάβη που προκαλείται από τη σίτιση δυσκολίες

Feida αναρρόφησης αναρρόφησης δεν είναι αρκετό, από το χαρτί σωρό στο αεροπλάνο της θέσης δεν είναι κατάλληλη, οι κανόνες δεν είναι ακριβή και άλλους μηχανικούς λόγους θα προκαλέσει τη διαδικασία της σίτισης χαρτιού λοξή, διπλά φύλλα, άδειο και άλλες αποτυχίες. Όσο το συνηθισμένο πεθαίνουν κοπής μηχάνημα εργασίες συντήρησης και μηχανικά μέρη της προσαρμογής θα αποφευχθεί λόγω μηχανικής βλάβης, που προκλήθηκε από τη σίτιση δυσκολίες.