Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση

Εισαγωγή τριών τύπων κοπής μηχάνημα

Jun 21, 2017

Σήμερα, Xiaobian μαζί σας στην κοινή μηχανή κοπής μήτρας έχει τρεις κατηγορίες: επίπεδη μηχάνημα κοπής πίεσης, μηχάνημα κοπής επίπεδης μήτρας και μηχανή κοπής με στρογγυλή πίεση.

Ποια όλοι γνωρίζουμε ότι τρία είδη μηχανής κοπής μήκους ποιο είδος αγοράς είναι πιο εκτεταμένο; Αυτό είναι μια επίπεδη μηχανή κοπής μήκους πίεσης μηχάνημα κοπής επίπεδης πίεσης σε σχέση με άλλη μηχανή κοπής Die με απλή δομή, εύκολη συντήρηση, εύκολη λειτουργία, εύκολη αντικατάσταση πλάκας απότομης κοπής, κατάλληλο για διαφορετικό βάρος φύλλου, μούχλα Ακρίβεια κοπής και Σειρά πλεονεκτημάτων, οπότε διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αγορών.

Ωστόσο, οι ελλείψεις της είναι επίσης προφανείς, για παράδειγμα, χρειάζονται πολλή πίεση εργασίας, με αποτέλεσμα την ένταση της εργασίας, τη χαμηλή απόδοση στην παραγωγή. Πρόκειται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, κατάλληλο για αναδίπλωση χαρτοκιβωτίων, χάρτινα κουτιά, κυματοειδές κουτί πεθαίνει κοπής θεραπεία εσοχή. \

Επόμενη μικρή σειρά μαζί σας σχετικά με την επίπεδη πίεση γύρο κοπής μηχάνημα: επίπεδη στρογγυλή κοπής μηχάνημα ως επί το πλείστον από την πρώιμη μηχανή εκτύπωσης στρογγυλής πίεσης Χαϊδελβέργης από το μετασχηματισμό, τα πλεονεκτήματά του είναι προφανή: λόγω της εργασίας του είναι η γραμμή Επαφή, το μηχάνημα Η κοπή με μήτρα μόνο μια μικρή πίεση, έτσι το φορτίο της μηχανής είναι σχετικά σταθερό.

Το μειονέκτημα είναι ότι, λόγω του γεγονότος ότι η μηχανή κοπής κοπής και ο κύλινδρος πίεσης είναι εύκολα κυλιόμενα και μετατοπισμένα, η περιοχή εφαρμογής είναι σχετικά στενή. Είναι γενικά κατάλληλο για κοπή χαρτονιού με βάρος μικρότερο από 400 g / m2 και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κοπή χαρτιού και ηλεκτρολυτική επίστρωση φύλλου αλουμινίου. Στη διαδικασία κοπής χαρτιού, πρέπει να προσέξετε την κατεύθυνση της ίνας χαρτιού, ο γενικός πρέπει να είναι παράλληλος προς τον κύλινδρο κατά την αξονική κατεύθυνση, αλλιώς θα προκαλέσει σοβαρό φαινόμενο τέντωσης χαρτιού.

Η τελική μικρή σειρά μαζί σας στην στρογγυλή πίεση στρογγυλής μηχανής κοπής: η στρογγυλή πίεση Cut Cutting Machine είναι η συνεχής λειτουργία του τυμπάνου, οπότε η αποδοτικότητα της εργασίας σε σχέση με άλλες Die Cutting Machine είναι η υψηλότερη, ιδιαίτερα κατάλληλη για μαζική παραγωγή, αλλά Είναι ακριβώς λόγω της ταχύτητας κοπής της μήτρας, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορεί να εγγυηθεί την απαιτούμενη ακρίβεια κοπής μήτρας. Είναι η ίδια με την κυκλική πίεση κοπής μηχάνημα, η χρήση της αρχής επαφής γραμμής για την ολοκλήρωση των εργασιών χύτευσης, έτσι στη μηχανή κοπής Die μια μικρή πίεση, και η κατανομή της πίεσης είναι πιο ομοιόμορφη, έτσι το φορτίο του μηχανήματος είναι σχετικά σταθερό.

Αλλά η εκδοχή Cut Cutting Machine είναι καμπύλη σε μια καμπύλη επιφάνεια, έτσι στην πλάκα και πλάκα για την πιο επαχθής, η τεχνική δυσκολία είναι σχετικά μεγάλη, το κόστος της πλάκας είναι σχετικά υψηλό, -αποκοπή εκδοχή του κόστους από 25 έως 100% υψηλότερη. Στρογγυλή πίεση γύρο μηχάνημα κοπής χρησιμοποιείται κυρίως για κυματοειδές προϊόντα κοπής και κοπής σε απευθείας σύνδεση κοπής, το σημερινό μερίδιο αγοράς είναι πολύ χαμηλό.

Τα παραπάνω είναι η επίπεδη μηχανή κοπής πίεσης, επίπεδη μηχανή κοπής πίεσης και στρογγυλή πίεση στρογγυλής κοπής μηχανή κοπής τριών τύπων κοπής μηχάνημα κοπής μια σύντομη εισαγωγή, ελπίζοντας να σας φέρει βοήθεια.