Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση
Banner

Εισαγωγή στους παράγοντες της κοπής μηχάνημα

Jul 12, 2017

Τι είδους μηχανή κοπής Die;

1, στρογγυλή πίεση κοπής μηχάνημα

Ένας κύλινδρος είναι ισοδύναμος με τον κύλινδρο αποτύπωσης, πίεση κοπής μήτρας. Το άλλο είναι ένα καλούπι μαχαιριού. Το τύμπανο με μαχαίρια κυλίνδρων έχει δύο μεγάλες κατηγορίες ξύλου και μετάλλου, το πρώην κυρίως χοντροκομμένο πολύ χοντρό κυματοειδές χαρτόνι, το οποίο έχει μια μέθοδο χημικής διάβρωσης ή ηλεκτρονικής χάραξης επεξεργασίας μεταλλικών τύπων μαχαιριών, κυρίως για αυτοκόλλητες ετικέτες και κοπή σημάτων. Είναι επίσης ένα μεταλλικό κυλινδρικό μαχαίρι πεθαίνουν χρησιμοποιείται κυρίως σε high-end μακροπρόθεσμα προϊόντα, η χρήση του τύπου σύνθλιψης ή διάτμησης.

2, μηχανή κοπής με στρογγυλή πίεση

Περιστροφική πίεση κοπής μηχάνημα στην εφαρμογή της αγοράς σπάνια, δεν υπάρχει επαγγελματίας κατασκευαστής, εδώ δεν τους επαναλαμβάνω.

3, μηχάνημα κοπής με επίπεδη πίεση

Το Flat Die Cutting Machine είναι σήμερα το πιο ευρέως διαδεδομένο από τα πιο κοινά είδη, αλλά και τα πιο εγχώρια και ξένα μοντέλα κατασκευαστών.

1, Die κοπής μήτρα κοπής πλάκα, αν το σχήμα του συγκροτήματος ή διατεταγμένα πολλά ζωντανά μέρη, και το σημείο κοπής είναι πολύ μικρό, πολύ λίγα, είναι εύκολο να προκαλέσει κοπής όταν η έκδοση. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είναι κατάλληλη για την αύξηση του αριθμού των σημείων, αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να είναι το μήκος του μήκους του τεμαχίου και την κατεύθυνση του χαρτιού για να διατηρηθεί συνεπής.

2, εάν η εκτομή κοπής της ελαστικής ταινίας (ή του σφουγγαριού) είναι πολύ μαλακή, δεν μπορεί να αναπηδήσει με επιτυχία το χαρτί, θα προκαλέσει επίσης χαλαρή εκδοχή. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να χρησιμοποιούν υψηλή σκληρότητα, καλή ελαστικότητα υψηλής ποιότητας ελαστική ταινία (ή σφουγγάρι).

3, η σειρά πίεσης είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσει μια μικρή έκδοση των σημαντικών λόγων. Μετά το κόψιμο της μήτρας, όταν η κινούμενη πλατφόρμα είναι κάτω, αν και το χαρτί έχει ελαστική ταινία (σφουγγάρι) από τη γραμμή μαχαιριού, αλλά επειδή η ελαστική ταινία (σφουγγάρι) είναι γενικά υψηλότερη από τη γραμμή μαχαιριού 2 έως 3 mm, Η σειρά λαβών Ξεκινήστε την κίνηση, θα οφείλεται σε ελαστική ταινία (σφουγγάρι) θα εξακολουθεί να πιέζει το χαρτί στο δάπεδο κοπής και εύκολο να σχίσει το χαρτί που προκαλείται από χαλαρή έκδοση. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είναι χαλαρός διαλείπων μηχανισμός και το κύριο χιτώνιο ζεύξης άξονα του τροχού για να ρυθμίσετε την κινούμενη πλατφόρμα από το ανώτερο νεκρό σημείο κάτω 7 έως 8 mm (κυματοειδές κοπής όταν η κοπή πρέπει να είναι 10 έως 15 mm), η γραμμή πίεσης άρχισε να κινείται .