Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση
Banner

Διύλιση μέθοδος Υδραυλική πρέσα ψυχρής μηχανής

Oct 30, 2017

Υδραυλική κρύο πιέστε το μηχάνημα είναι μια κρύα μηχανή τύπου, σε σύγκριση με το γενικό κρύο πατήστε μηχανή, υδραυλικό πιεστήριο κρύο σε όλες τις πτυχές της καλής απόδοσης και χαμηλό θόρυβο, ταχύτητα ανύψωσης. Υδραυλικό έργο κρύα μηχανή τύπου για κάποιο χρονικό διάστημα, την ανάγκη να γεμιστεί η κρύα μηχανή τύπου υδραυλικού ελαίου, η συγκεκριμένη μέθοδος ανεφοδιασμού ως εξής:

1, ο βραχίονας τοποθετείται παράλληλα προς την κατεύθυνση της πίστας, και στρίψτε αριστερά μετά την ενεργοποίηση του θέση 45 °, έτσι ώστε το κουβά κυλίνδρου εμβόλου επεκτείνεται πλήρως, η ράβδος Ράβδος εμβόλων κυλίνδρων πλήρως ανασυρθεί, σιγά-σιγά κάτω από το βραχίονα, έτσι φτυάρι στο έδαφος, και στη συνέχεια τη σειρά του στ η μηχανή, ανοίξτε τη βαλβίδα απελευθέρωσης τοποθετεί σε δεξαμενή, τραβήξτε τη λειτουργία της λαβής, πεντάλ αρκετές φορές για να απελευθερώσει το βάρος που προκαλείται από την εναπομένουσα πίεση του συστήματος.

2, με βενζίνη Καθαρίστε σχολαστικά σωλήνα αρθρώσεων, αντλίας και κινητήρα συνδετήρας, βάλτε το βύσμα του πετρελαίου, το ρεζερβουάρ καυσίμου στην κορυφή του υλικού πλήρωσης καυσίμου και στο κάτω μέρος της διαρροής πετρελαίου και των γύρω.

3, ανοίξτε τη βαλβίδα αποστράγγισης λαδιού και το κάτω μέρος του πετρελαίου Στραγγίστε βύσμα, έτσι ώστε όλα τα παλιά πετρελαίου στη δεξαμενή πετρελαίου στο λάδι.

4, ανοίξτε το ρεζερβουάρ καυσίμου για να αφαιρέσετε το δοχείο καυσίμου, αφαιρέστε το φίλτρο καυσίμου, ελέγξτε το κατώτατο σημείο της δεξαμενής και η πλευρά, γωνία του το υπόλοιπο πετρέλαιο περιέχει μεταλλική σκόνη ή άλλες ακαθαρσίες. Καθαρίστε τη δεξαμενή, πρώτα με ντίζελ καθαρισμού δύο φορές, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε πεπιεσμένο αέρα μέσα στη δεξαμενή καυσίμου. Ελέγξτε τις εσωτερικές γωνίες του κατά πόσον υπάρχουν ιλύς, προσμείξεις, κ.λπ., μέχρι την καθαρή επάνω μέχρι στιγμής, και, τέλος, ξεπλύνετε με νέο λάδι και πάλι.

5, η κατεδάφιση του σωλήνα.

6, καταργήστε το φίλτρο σύστημα για όλα το φίλτρο. Αντικαταστήστε το φίλτρο, είναι απαραίτητο να ελέγξετε προσεκτικά το φίλτρο με ή χωρίς μεταλλική σκόνη ή άλλες ακαθαρσίες, έτσι μπορείτε να καταλάβετε τα μέρη του τη φθορά του συστήματος.

7, αφήστε την κύρια υδραυλική αντλία, περιστροφικό κινητήρα, κινητήρα κοιλότητα μέσα το παλαιό έλαιο το περπάτημα, και γέμισε με νέο λάδι.

Υδραυλική κρύο MachineCold τύπου μηχανή τύπου μέθοδο του ανεφοδιασμού για τον καθένα να εισαγάγει εδώ, αν ενδιαφέρεστε για τα περιεχόμενα του την εισαγωγή μας, μπορείτε να περιηγηθείτε σε επίσημη ιστοσελίδα μας ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους κατασκευαστές μας να κατανοήσουν.