Αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της Flatten Die Cutting Machine

1.Ταχύτητα κοπής: πλήρως αυτόματη ισοπέδωση κοπής κοπής ταχύτητα μηχανής κοπής είναι πολύ γρήγορη, σε σύγκριση με την προηγούμενη Die κοπής μηχανή στην ταχύτητα παραπάνω έχει βελτιωθεί αρκετές φορές, η ταχύτητα κοπής είναι η εγγύηση της απόδοσης ολόκληρης της κοπής μηχάνημα?

2. Μέγεθος φαγητού και ύψος: Με την ανάπτυξη της διαδικασίας σχεδιασμού, πλήρως αυτόματη ισοπέδωση Die Cutting Machine μέγεθος χαρτί και το ύψος της συνεχούς βελτίωσης, για να πεθάνουν περισσότερους διαφορετικούς τύπους προϊόντων χαρτόνι?

3. Μέθοδος διατροφής: η παραδοσιακή μέθοδος τροφοδοσίας χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του ιμάντα μεταφοράς, ο νέος τύπος στυλό χρησιμοποιείται αυτόματη τεχνολογία αναρρόφησης χαρτιού, αυτόματη τεχνολογία αναρρόφησης χαρτιού μπορεί να κάνει το χαρτί γρήγορα, ακριβή και ούτω καθεξής?

4. Die Κοπή Σταθερότητα μηχάνημα: Τώρα η τεχνολογία Die Cutting Machine είναι πιο ώριμη, πεθαίνουν ταχύτητα κοπής και την ακρίβεια έχουν πολύ σταθερό, ως εκ τούτου, η σταθερή πίεση Die Cutting μηχανή σταθερότητα μηχανή έχει γίνει πολύ καλά.

Ο τρόπος κοπής του μηχανήματος με τον τρόπο κοπής

1. Εγκατάσταση και ετοιμότητα

Die Cutting Machine που χρησιμοποιείται σε διαφορετικές μεθόδους κοπής, εγκατάστασης και ετοιμότητας της αλλαγής του χρόνου είναι επίσης μεγάλη. Αν ταξινομηθεί ανά ώρα, η οντότητα θα χτυπήσει το συντομότερο, ακολουθούμενη από τη διάτρηση της πλάκας, ακολουθούμενη από την κοπή της φυσικής πίεσης, και τέλος την περικοπή πίεσης χαρτιού.

Γενικά, η μέθοδος διάτρησης του χρόνου εγκατάστασης είναι σχετικά μικρή, η τεχνολογία δεν είναι περίπλοκη, η προσαρμογή της μηχανής είναι επίσης πολύ μικρή, κατάλληλη για χρήση από το απλό προσωπικό. Πιέστε πιο περίπλοκο, απαιτώντας από τον φορέα εκμετάλλευσης να έχει πλούσια επαγγελματική εμπειρία και υψηλό βαθμό επαγγελματικής επάρκειας.

2. ταχύτητα εργασίας

Σε γενικές γραμμές, η περιστροφική εγκατάσταση πίνακα και debugging, τότε η ταχύτητα εργασίας είναι εξαιρετικά γρήγορη. Όμως ο γενικός αρχάριος είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει το είδος βραδείας κοπής τύπου τύμπανου και τη χρήση αυτής της μεθόδου κοπής με μήτρα για να περάσει από μια διαδικασία διαχωρισμού χαρτιού απογύμνωσης, η οποία είναι κοινώς γνωστή ως μηχανή κουτιού.