Η τάση ανάπτυξης του ελέγχου εξοικονόμησης ενέργειας για το υδραυλικό μηχάνημα κοπής

Η τάση ανάπτυξης του ελέγχου εξοικονόμησης ενέργειας για την υδραυλική μηχανή κοπής Die.

Στον τομέα της υδραυλικής κοπής μηχανών, ο σκοπός του ελέγχου εξοικονόμησης ενέργειας δεν είναι μόνο η βελτίωση της απόδοσης καυσίμου, αλλά και η επίτευξη μιας σειράς αποτελεσμάτων που μειώνουν το κόστος χρήσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία, σχεδόν το 40% της βλάβης του μηχανικού μηχανικού προέρχεται από το υδραυλικό σύστημα και περίπου το 15% του σφάλματος προέρχεται από τον κινητήρα. Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να βελτιώσει την αναλογία χρήσης της ισχύος του κινητήρα, να μειώσει την απώλεια υδραυλικής ισχύος, το σύστημα ισχύος και να φορτώσει την απαιτούμενη ισχύ για καλύτερη αντιστοίχιση, να μειώσει την ένταση εργασίας του κινητήρα και των υδραυλικών εξαρτημάτων, να βελτιώσει την αξιοπιστία του εξοπλισμού σε χρήση.

Από την εξέλιξη της εγχώριας και ξένης ανάπτυξης, ο έλεγχος εξοικονόμησης ενέργειας της Hydraulic Die Cutting Machine έχει τις ακόλουθες τάσεις:

1) ο αναλογικός έλεγχος του ηλεκτροϋδραυλικού ελέγχου σχέσεων έχει εφαρμοστεί στα μηχανήματα μηχανικής από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε υδραυλικά μηχανήματα κοπής. Η ηλεκτροϋδραυλική αναλογική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε μηχανολογικά μηχανήματα, θα μπορούσε να εξοικονομήσει πολύπλοκες, μεγάλες γραμμές υδραυλικής μετάδοσης σήματος, οι υδραυλικές παράμετροι εκπομπής σήματος ηλεκτρικού ρεύματος όχι μόνο μπορούν να επιταχύνουν την απόκριση του συστήματος και να κάνουν όλο το υδραυλικό κοπτικό σύστημα κίνησης κοπής πιο εύκολο και ευέλικτο. Μετά την είσοδό της στα 90 δευτερόλεπτα, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αυξάνεται η ηλεκτροϋδραυλική αναλογική ευαισθητοποίηση, η ηλεκτρο-υδραυλική αναλογική αντλία και η εφαρμογή της αναλογικής βαλβίδας, και έτσι εμφανίζεται η «έξυπνη υδραυλική μηχανή κοπής. Η οποία βασίζεται κυρίως στις ακόλουθες πτυχές: Πρώτα απ 'όλα, οι υπολογιστές μπορούν να ελέγχουν αυτόματα το υδραυλικό σύστημα και τις παραμέτρους λειτουργίας του κινητήρα ντήζελ, όπως η πίεση, η περιστροφική ταχύτητα του κινητήρα ντίζελ, σύμφωνα με αυτές τις παραμέτρους, Το σύστημα μετακίνησης λειτουργεί με υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας και δεύτερον, μπορεί να ολοκληρώσει κάποια ημιαυτόματη λειτουργία, όπως επίπεδη, κλίση κ.λπ., για να μειώσει τον βαθμό επάρκειας του οδηγού, αλλά η ποιότητα της εργασίας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά Τρίτον, η διάγνωση σφαλμάτων μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις παραμέτρους λειτουργίας που ανιχνεύθηκαν έτσι ώστε να διευκολυνθεί η συντήρηση του υδραυλικού κοπτικού Μηχάνημα. Η απόδοση της μηχανής κοπής υδραυλικής κοπής έχει βελτιωθεί σημαντικά.

2) ο ηλεκτρικός έλεγχος ψεκασμού πετρελαιοκινητήρων βρίσκεται στον παραδοσιακό μηχανικό μηχανισμό ρύθμισης της ταχύτητας του πετρελαιοκινητήρα, η παροχή κυκλοφορικού λαδιού της αντλίας ψεκασμού καυσίμου και η πρώιμη γωνία της έγχυσης λαδιού επηρεάζονται από την ταχύτητα περιστροφής, γεγονός που καθιστά την απόδοση του πετρελαιοκινητήρα Δύσκολο να βελτιωθεί περαιτέρω. Μετά από εφαρμογή στον έλεγχο efi του πετρελαιοκινητήρα μπορεί να κάνει το λάδι του κύκλου της αντλίας και η προώθηση της έγχυσης καυσίμου. Η γωνία δεν επηρεάζεται πλέον από την ταχύτητα περιστροφής, επιτρέποντας έτσι στην υδραυλική μηχανή κοπής να λειτουργήσει στην καλύτερη κατάσταση και επιταχύνει την ταχύτητα απόκρισης. Η ανάπτυξη του ελεγκτή ηλεκτρικού ψεκασμού πετρελαίου είναι ένα σημαντικό μέρος για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της υδραυλικής μηχανής κοπής.

3) ο έλεγχος ανίχνευσης φορτίου θα συνεχίσει να αναπτύσσει έλεγχο ανίχνευσης φορτίου από τη δεκαετία του 1970 και οι κατασκευαστές υδραυλικών εξαρτημάτων μηχανικών μηχανών έχουν ξεκινήσει μια σειρά σχετικών προϊόντων. Το σύστημα έχει καλή ενεργειακή απόδοση και ευελιξία, ενώ ακόμη και οι ανειδίκευτοι οδηγοί μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα. Η αναλογική βαλβίδα διανομής προωθεί περαιτέρω την τεχνολογία ανίχνευσης φορτίου κατά την εφαρμογή της υδραυλικής μηχανής κοπής κοπής, κάνει τη δυνατότητα ελιγμών να βελτιώσει την υδραυλική μηχανή κοπής κοπής, να λύσει τις δυτικές χώρες εξαιτίας της έλλειψης ειδικευμένου οδηγού. Ως εκ τούτου, η ζήτηση της ανίχνευσης φορτίου υδραυλική μηχανή κοπής Die στις αναπτυγμένες χώρες θα αυξηθεί περαιτέρω.

4) Εξακόστατη βαλβίδα πολλαπλών διαδρομών Παρόλο που το σύστημα ανίχνευσης φορτίου τεσσάρων οδών μπορεί να παρέχει ακριβή λειτουργία αλλά όχι όλες οι καταστάσεις απαιτούν ακριβή λειτουργία και οι εξειδικευμένοι οδηγοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή κοπής υδραυλικού κοπτικού για να ολοκληρώσουν την ακριβή λειτουργία. Το πιο σημαντικό είναι ότι η υψηλή τιμή του συστήματος ανίχνευσης φορτίου περιορίζει την εφαρμογή του στις αναπτυσσόμενες χώρες. Επί του παρόντος, πολλοί από τους παγκοσμίως γνωστούς κατασκευαστές υδραυλικών μηχάνων κοπής μηχανών, τα προϊόντα τους χρησιμοποιούν και τα δύο τετραθέσιο έλεγχο της βαλβίδας της ανίχνευσης φορτίου υδραυλικής κοπής μηχανής κοπής, έχουν χρησιμοποιήσει έξι βαλβίδες υδραυλικού συστήματος όπως ροή θετικού και αρνητικού ελέγχου ροής του υδραυλικού Μηχανή κοπής. Οι ώριμες τεχνικές κατασκευής και οι χαμηλές τιμές θα επιτρέψουν στην εξαμελή πολυκαναλική βαλβίδα να συνεχίσει να λειτουργεί.

5) για να βελτιωθεί περαιτέρω ο έλεγχος των βαλβίδων και ο έλεγχος εξοικονόμησης ενέργειας στην έξι γενική πολυλειτουργική βαλβίδα στο υδραυλικό σύστημα, υπάρχουν ακόμα πολλά μέρη που μπορούν να βελτιωθούν, όπως η ευελιξία, η εξοικονόμηση ενέργειας, δεδομένου ότι το εργοστάσιο υδραυλικής κοπής είναι ακόμα Στην εξωτερική μελέτη.

6) συνδυασμός πολλαπλών λειτουργιών για τη βελτίωση της απόδοσης της μηχανής κοπής υδραυλικής κοπής, ο συνδυασμός διάφορων μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας θα είναι πιο εκτεταμένος. Στο προηγούμενο σύστημα, η υδραυλική αντλία έχει ενσωματωθεί με πολλές λειτουργίες, αλλά λόγω των περιορισμών διαφόρων συνθηκών, όχι περισσότερο από τρεις. Όπως φαίνεται στο σχήμα 14 της υδραυλικής αντλίας, η ολοκληρωμένη πίεση διακόπτεται, είναι ο έλεγχος της ροής και η λειτουργία του περιορισμού ισχύος, σχετικά δημοφιλής στην αγορά σήμερα όλα τα είδη των υδραυλικών αντλία αρχικό διάγραμμα, έχει επίσης μια ποικιλία λειτουργιών είναι ενσωματωμένες. Με την ανάπτυξη της υδραυλικής τεχνολογίας, είναι δυνατή η ενσωμάτωση περισσότερων λειτουργιών στην αντλία.

7) έλεγχος μεταβλητών παραμέτρων για την καλύτερη προσαρμογή σε όλα τα είδη των απαιτήσεων φόρτωσης υδραυλικών μηχανών κοπής, στις περιπτώσεις δυναμικού συστήματος ορισμένων εξαρτημάτων εσωτερικού ελέγχου δεν θα είναι πια καθορισμένες παράμετροι αλλά μπορεί να λειτουργήσει με υδραυλικό μηχάνημα κοπής Συγκεκριμένη κατάσταση και αλλαγή. Για παράδειγμα, στην παραγωγή της σειράς EX Hitachi μηχανή κατασκευής υδραυλικών κοπής μηχανή κοπής, βαλβίδα ανίχνευσης βάρους που η διαφορά πίεσης αντισταθμιστή πίεσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας, ενίσχυσε την προσαρμοστικότητα της υδραυλικής Die εργασίας μηχανή κοπής. Μπορεί να προβλεφθεί ότι στο μελλοντικό σύστημα τροφοδοσίας υδραυλικών κοπτικών μηχανών, μπορούν να ρυθμιστούν περισσότερες παράμετροι ελέγχου, καθιστώντας έτσι την υδραυλική μηχανή κοπής πιο αποτελεσματική και ευκολότερη στη λειτουργία.

8) έλεγχος αντιστοίχισης του κινητήρα με αντλία θα είναι περαιτέρω "ευφυής" με τη βοήθεια της τεχνολογίας ελέγχου του υπολογιστή, ο έλεγχος αντιστοίχισης αντλιών και κινητήρων θα συνειδητοποιήσει περαιτέρω την "έξυπνη", ο συνδυασμός των δύο θα είναι πιο στενά, . Σε αυτόν τον έλεγχο, ο ελεγκτής μπορεί, σύμφωνα με την αλλαγή των συνθηκών εργασίας, να ρυθμίσει αυτόματα την υδραυλική αντλία και τον κινητήρα, την εγγυημένη απόδοση για τις ανάγκες της εργασίας, να κάνει τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

company.jpg