Ο λόγος γιατί μειώνεται η ακρίβεια του πεθαίνουν μηχάνημα κοπής

Μία, σχετικά με την έκδοση die-κοπής ή die-κοπή της θέσης δεν επιτρέπονται. Η μακροχρόνια χρήση του μηχανήματος θα προκαλέσει το πλαίσιο die-κοπής ή die-κοπή πλάκα σχετικά με την τοποθέτηση μπλοκ φθορά, έτσι ώστε το χάσμα είναι πολύ μεγάλο και να οδηγήσει σε μείωση την ακρίβεια κοπής. Τοποθέτηση μπλοκ θα πρέπει να αντικατασταθεί αυτή τη στιγμή. Τοποθέτηση πινακίδας φθορά πλευρά είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την τοποθέτηση πλευρά δεν επιτρέπεται. Όπως η τοποθέτηση της κλήσης δεν είναι αρκετά για να αναπληρώσετε για το καλό ντύσιμο, θα προκαλέσει κακή τοποθέτηση πλευρά ακρίβεια εντοπισμού θέσης. Αντικαταστήστε την πλευρά τοποθέτησης πλάκα αυτή τη στιγμή.

Δεύτερον, πριν και μετά την τοποθέτηση του εκκρεμούς τοποθέτηση απόσταση είναι πολύ μικρή. Επειδή το μήκος της ίδιας της καδένας έχει ένα συγκεκριμένο σφάλμα, εάν η απόσταση εντοπισμού είναι πάρα πολύ μικρό, τότε το εμπρόσθιο και οπίσθιο τοποθέτηση δεν μπορεί να εξαλείψει το λάθος αλυσίδα, επηρεάζοντας έτσι την ακρίβεια κοπής die. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ρυθμιστεί πριν από την τοποθέτηση της βίδας εκκρεμές ή μετα-τοποθέτηση εκκρεμές cam θέση, έτσι ώστε εμπρόσθιο και οπίσθιο τοποθέτηση πλαισίων να σταματήσει τα δόντια 2 mm ~ 3 mm απόσταση είναι κατάλληλη.

Τρίτον, πίεση λαβής είναι πολύ μικρός ή άνιση. Αν της αρπάγης ενεργό οδοντιατρική ελαστικότητα γίνεται μικρότερη λόγω μακροχρόνιας χρήσης, θα προκαλέσει το χαρτί για να γλιστρήσουν ή να πέσουν κατά τη διεργασία μεταφοράς, η οποία επηρεάζει άμεσα την ακρίβεια die-κοπής. Άνιση πίεση μεταξύ της μεταλλικές ακίδες μπορεί να προκαλέσει το χαρτί στη διαδικασία της λοξότητα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αλλάξετε το ενεργό δόντια. Επιπλέον, τα σταθερά δόντια στο οριζόντιο ύψος πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς, αλλιώς μπορεί να είναι η λαβίδα χαρτί σύγκρουσης ή πένσα χαρτί ρυτίδες, που επηρεάζουν την ακρίβεια κοπής.

Διαδικασία μεταφοράς Τέταρτον, χαρτόνι, η κύρια μονάδα δίσκου αλυσίδα φθορά και δάκρυ επιμήκυνση, θέληση άμεσα επηρεάζει την ακρίβεια τοποθέτησης πρίν πεθαίνουν κοπής. Σε αυτό το σημείο για να αντικαταστήσετε την αλυσίδα. Μηχανισμού διαλείπουσα φορούν, με αποτέλεσμα την σειρά δοντιών στην στάση ή να ξεκινήσει η διαδικασία του jitter, θα επηρεάσει επίσης την ακρίβεια κοπής die. Στην περίπτωση αυτή γενικά επηρεάζουν μόνο την ακρίβεια τοποθέτησης, αυτή τη φορά, θα πρέπει να είναι έγκαιρη συντήρηση.

Τα παραπάνω τέσσερα σημεία είναι η ακρίβεια κοπής die κοπής μηχάνημα die δεν είναι υψηλή μηχανική λόγους, την ανάγκη για τη λειτουργία και το προσωπικό συντήρησης στο μηχάνημα να κάνει συντήρηση, επίκαιρη επιθεώρηση και συντήρηση για να διασφαλιστεί ότι ο καλύτερος τρόπος λειτουργίας του πεθαίνουν μηχάνημα κοπής.