Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοjsshuoying@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας+8613961933676

Αναζήτηση

Εργασίας αρχή της ισοπέδωσης πεθαίνουν μηχάνημα κοπής

Oct 30, 2017

Επί του παρόντος, οι χρήστες των απαιτήσεων υψηλής ποιότητας της βιομηχανίας εκτύπωσης αυξάνεται, ο σχεδιασμός του πλαισίου είναι επίσης όλο και πιο πολύπλοκη. Προκειμένου να διατηρηθεί το εύρος σφάλματος ± 0,15 mm, είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε την ειδική πεθαίνουν μηχάνημα κοπής. Την ίδια στιγμή, δώστε προσοχή στα βήματα προσαρμογής, ειδικά το σταθμό σίτισης και το χαρτί για να επιτευχθεί ο χρόνος προ-ρύθμιση.

Αρχή λειτουργίας: επίπεδη τύπου πεθαίνουν πεθαίνουν κοπής μηχάνημα die-κοπής πλατφόρμα και το σχήμα του μηχανισμού κοπής είναι επίπεδη. Το stencil είναι σταθερό σε μια επίπεδη σκηνή και το φύλλο τοποθετείται σε μια επιφάνεια σάρωσης (κάτω πλάκας). Εργασία, die-κοπή πλάκα σταθερό, το πιάτο πίεσης μέσω του στροφαλοφόρου άξονα συνδέοντας ράβδος παλινδρομική κίνηση, καθιστώντας την πλατφόρμα και την πλάκα πίεσης του συμπλέκτη συνεχώς πίεση, κάθε πίεση θα είναι ένας χρόνος για να επιτευχθεί ένα die-κοπής. Κοινή επίπεδη πίεση πεθαίνουν μηχάνημα κοπής με κάθετη πεθαίνουν μηχάνημα κοπής και οριζόντια πεθαίνουν μηχάνημα κοπής δύο. Προς το παρόν, η κάθετη πεθαίνουν μηχάνημα κοπής είναι κυρίως τροποποιημένο με επίπεδη πίεση επίπεδη μηχανή εκτύπωσης? και οριζόντιες πεθαίνουν μηχάνημα δομή και μονόχρωμη εκτύπωση όφσετ μηχάνημα κοπής είναι παρόμοια με αυτό από το τμήμα σίτισης, χυτό μέρος, το υλικό μέρος και μερικά έχουν αυτόματος καθαρισμός εξοπλισμού και άλλα στοιχεία.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: ως αποτέλεσμα της πίεσης επίπεδη πεθαίνουν μηχάνημα κοπής με άλλο εξοπλισμό die-κοπής έχει μια απλή δομή, εύκολη συντήρηση, εύκολη λειτουργία, εύκολο να αντικαταστήσει die-κοπής εσοχή πιάτο, κατάλληλο για διαφορετικό βάρος υλικών, πεθαίνουν ακρίβεια κοπής και μια σειρά από πλεονεκτήματα, έτσι ώστε να έχει ένα ευρύ φάσμα των αγορών. Αλλά τις ελλείψεις του είναι επίσης προφανής, για παράδειγμα, χρειάζεται πολλή δουλειά πίεση, με αποτέλεσμα την ένταση εργασίας, αποτελεσματικότητα της χαμηλής παραγωγής. Είναι ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, κατάλληλο για πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια, επικόλληση χαρτοκιβώτια, Κυματοειδές πλαίσιο πεθαίνουν κοπής εσοχή θεραπεία, είναι η χρήση της πιο κοινή εγχώριου εξοπλισμού die-κοπής.