Υπήρξε περίοδος κορεσμού στην αγορά για μηχανή κοπής βραχίονα ταλάντευσης

Εδώ υπήρξε μια περίοδος κορεσμού στην αγορά της μηχανής κοπής βραχιόνων Swing

Stone βραχίονας swing πέτρα αντίστοιχα σε διαφορετικό βάθος επεξεργασίας πέτρα κομμένα, μπορεί να μεταποιηθεί σε πέτρα κάτω από 1 m3, μπορεί να γυρίσει, να εξοικονομήσει πολύ πέτρινους πόρους, επίσης ευνοϊκό για την προστασία του περιβάλλοντος. Διάφοροι τύποι πέτρινων υλικών μπορούν να επεξεργαστούν και να επεξεργαστούν με υψηλή απόδοση και αποτελεσματική χρήση μικρών υλικών πέτρας για να μειώσουν το κόστος παραγωγής. Κατά τη διαδικασία της μηχανικής κατεργασίας, η κοπή της πλάκας κοπής γίνεται με κοπή με το χέρι, ημι-αυτόματη μηχανή κοπής βραχιόνων ταχυτήτων και ψηφιακό κοπτικό εργαλείο κοπής κοπής. Η χειροκίνητη κοπή είναι εύκαμπτη και βολική, αλλά η χειρωνακτική ποιότητα κοπής είναι κακή, το μέγεθος σφάλματος είναι μεγάλο, το υλικό είναι μεγάλο, το επόμενο φορτίο επεξεργασίας είναι μεγάλο και η εργασιακή κατάσταση είναι κακή, η απόδοση στην παραγωγή είναι χαμηλή.

Η ημι-αυτόματη μηχανή κοπής βραχιόνων ταχυτήτων, η ποιότητα του τεμαχίου κοπής είναι καλύτερη, επειδή χτυπάει την κοπή USE, δεν είναι κατάλληλη για κόψιμο μεμονωμένων τεμαχίων, μικρών παρτίδων και μεγάλων μερών. Άλλοι τύποι ημιαυτόματης ταλάντευσης Swing Arm Cutting Machine μειώνουν την εργασιακή ένταση των εργαζομένων, αλλά η λειτουργία είναι απλή, κατάλληλη για ορισμένα κομμάτια με πιο κανονικό σχήμα. Σε σύγκριση με τη χειροκίνητη και ημιαυτόματη λειτουργία κοπής, η κοπή με CNC μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την αποδοτικότητα και την ποιότητα κοπής της πλάκας κοπής και να μειώσει την ένταση εργασίας του χειριστή. Μαζί με την ανάπτυξη της σύγχρονης βιομηχανίας μηχανημάτων, βελτιώνεται επίσης η αποτελεσματικότητα της εργασίας και η ποιότητα του προϊόντος της κοπής πλάκας. Ως εκ τούτου, το δυναμικό της αγοράς του CNC Swing Arm Cutting Machine είναι ακόμη πολύ μεγάλο και η προοπτική της αγοράς είναι πιο αισιόδοξη.

Η αγορά της βιομηχανίας κοπής βραχίονα swing έχει εμφανιστεί φάση κορεσμένη κατάσταση, ορισμένες νέες επιχειρήσεις συνεχώς πλημμυρίσει στη βιομηχανία, η εμφάνιση της παραγωγής είναι σε πλήρη εξέλιξη στην αγορά, ορισμένα προβλήματα, όπως η έλλειψη καινοτομίας στη χώρα μας. Δεύτερον, λόγω της κεραμικής βιομηχανίας στη χώρα μας δεν έχει ακόμη ωριμάσει και προδιαγραφές, και η ζήτηση της αγοράς είναι μεγάλη, η οποία δίνει ένα μικρό χώρο επιβίωσης των επιχειρήσεων, αλλά ένα πράγμα για να υπενθυμίσω: ως αποτέλεσμα της κεραμικής βιομηχανίας ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος, Η τιμή των υλικών είναι υψηλή, με αποτέλεσμα ορισμένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν κατώτερη πρώτη ύλη, μειώνουν το κόστος παραγωγής, με αποτέλεσμα την ποιότητα των προϊόντων δεν είναι εγγυημένα. Παρόλο που δεν υπάρχει λιγότερο έντονος πόλεμος τιμών, αλλά για αυτό το είδος του φαινομένου εξακολουθεί να υπάρχει, εάν η εταιρεία σας ΧΡΗΣΕΙΣ είναι αυτό το είδος της μεθόδου, οπότε ο τελικός είναι μια ψευδή κίνηση μπορεί να χάσει το παιχνίδι.

Η τεχνική της κοπής της κεραμικής Swing Arm Cutting Machine

Το κεραμικό πλακίδιο είναι σε διαδικασία κοπής, όταν η γραμμή κοπής του μαχαιριού είναι λεπτή, η άκρη του τούβλου που πιέζει τα κεραμικά πλακίδια είναι όλο και πιο όμορφη. Αντίθετα, όσο πιο βαθιές και παχύτερες είναι οι γραμμές του μαχαιριού, τόσο πιο κλίνει ο πυθμένα του τούβλου, τόσο πιο κεκλιμένος και ακόμη και οδοντωτός. Foshan Swing βραχίονα Cutting Machine για να μοιραστείτε την ικανότητα της χρήσης Swing Arm Cutting Machine:

1. Μην χρησιμοποιείτε τη λεπίδα για να πιέσετε το τούβλο στη λειτουργία της μηχανής κοπής βραχιόνων ταλάντευσης.

2. Όταν κοπεί η μηχανή κοπής βραχίονα, σύρετε τη "λαβή" στην πάνω θέση ελέγχου για να αποφύγετε τη σύγκρουση της λεπίδας με το πλακίδιο. Η λεπίδα δεν θα χρησιμοποιηθεί λόγω του ελαττώματος.

3, κόψτε το βραχίονα ταλάντευσης για να σπρώξετε τη ράβδο στο πίσω μέρος, αφήστε την πίεση του λεπτού πτερυγίου στο κεραμικό πλακίδιο, τον κατάλληλο άξονα ελέγχου πριν από την εμπρόσθια για να ασφαλίσει το άνοιγμα, το πέλμα πιέσεως τοποθετημένο σε κεραμικό πλακίδιο, Τραβήξτε λαβή, κεραμικό πλακίδιο μπορεί να είναι ρήξη ουλών.

4. Μηχανή κοπής βραχίονα ταλάντευσης για αρχαία ή άλλα κυρτά κοίλα και άλλα πλακάκια, αντικαταστήστε το μαχαίρι! Το κεραμικό πλακίδιο της τραχιάς επιφάνειας θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της λεπίδας.

Ποια είναι η κατάσταση του κοπτικού εκκρεμούς στη χώρα μας;

Η μηχανή κοπής βραχιόνων ταλάντευσης κυριαρχεί επί του παρόντος στην αγορά τύπου 8-16, που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία τετραγωνισμένων τούβλων, γείωσης ποδιών, εσωτερικού τοίχου 45 μοιρών γωνίας και άλλου ενός χρόνου, γυαλιστερό υψηλής ποιότητας. Να σας αρέσει το εργοστάσιο επεξεργασίας κεραμικών πλακιδίων.

Πλεονεκτήματα: τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό των κεραμικών πλακιδίων, τώρα είναι η πιο βασική μηχανή κοπής βραχιόνων Swing Arm + συνδυασμός κοπτικών βραχιόνων, που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στην επεξεργασία των τούβλων cascade, της γραμμής αγκύρωσης και άλλων επαγγελμάτων επεξεργασίας κεραμικών, πλεονεκτήματα, Άλλα χαρακτηριστικά.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg