Τρεις παράγοντες που επηρεάζουν την πίεση του Die Cutting Machine!

Η μηχανή κοπής χρησιμοποιείται κυρίως για τα αντίστοιχα μη μεταλλικά υλικά, αυτοκόλλητες ετικέτες, εσοχές και χαλκοσυγκόλλησης, πάστα, μεταλλικά καλούπια, χαλύβδινα σύρματα κλπ., Μέσω του αποτυπώματος για να ασκήσει μια ορισμένη πίεση, το τυπωμένο χαρτόνι ή το χαρτόνι τυλιγμένο σε ένα ορισμένο σχήμα . Γνωρίζετε τους παράγοντες που επηρεάζουν την πίεση του κοπτικού μήτρας; Τα παρακάτω εξηγούνται από τον Xiao Bian για εσάς.

1, το μήκος του μαχαιριού, όσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό μήκος του προϊόντος, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση του καλουπιού, τόσο μεγαλύτερη είναι η απαιτούμενη πίεση.

2, το πάχος και τη σκληρότητα του προϊόντος, το μηχάνημα κοπής μήτρας στο αποκομμένο χαρτόνι και η πλαστική παραμόρφωση από χαρτόνι που προκαλείται από την μεγαλύτερη ανάγκη για εσοχή

3, μαχαίρι μαχαίρι χάλυβα της σκληρότητας και της περιοχής της ταινίας, μηχάνημα κοπής θα πρέπει να βασίζεται στο πάχος του χαρτονιού για να επιλέξετε την κατάλληλη σκληρότητα του σχεδιασμού λωρίδα, και η ταινία πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, είναι καλύτερα να κοπεί Σε μικρά κομμάτια, και στις δύο πλευρές, γεγονός που μειώνει την πίεση που απαιτείται για την κοπή με κοπή.

Η μηχανή κοπής χρησιμοποιείται κυρίως για τα αντίστοιχα μη μεταλλικά υλικά, πάστα, αυτόματα απορρίμματα, μηχανή κοπής με χαλύβδινο μαχαίρι, βιομηχανία μεταλλικών καλουπιών, μέσω του αποτυπώματος για να ασκήσει ορισμένη πίεση, τυπωμένο ή χαρτόνι τυλιγμένο σε ένα συγκεκριμένο σχήμα, Γνωρίζετε την ασφαλή λειτουργία της μηχανής κοπής μήτρας; Τα παρακάτω εξηγούνται από τον Xiao Bian για εσάς.

1, το προσωπικό πριν από τη χρήση της μηχανής blanking να είναι αυστηρά πριν από τη λειτουργία της κατάρτισης, την κατανόηση της επιχειρησιακής ασφάλειας της γνώσης.

2, ελέγξτε ότι ο εξοπλισμός μπορεί να είναι κανονικός εξοπλισμός λειτουργίας, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε αντικείμενα στο μηχάνημα, ώστε να μην συνθλίβετε το μηχάνημα ή να το επηρεάζετε, συχνά στο μηχάνημα, όπως τα λιπαντικά.

3, το μηχάνημα στην επισκευή, τη ρύθμιση, το λάδι, τον καθαρισμό συντήρησης, πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση διακοπής και το κάλυμμα ασφαλείας του εξοπλισμού να ανοίγει το κουμπί κλειδώματος για να πιέσει.

4, φορές, εγκαταστήστε το πρότυπο, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις προστασίας και να ελέγξετε προσεκτικά το εξάρτημα είναι ασφάλεια στερέωσης.

5, απαγορεύεται αυστηρά η πρόκληση ζημιάς στον εξοπλισμό των συσκευών ασφαλείας και προστασίας, στη χρήση της μηχανής κοπής, για να ακολουθείται η χρήση κανόνων ασφαλείας, για να σταματήσει η χρήση του χρόνου που πρέπει να τοποθετηθεί σε λογική θέση, έτσι ώστε τόσο το μηχάνημα Δεν μπορεί να καταστραφεί Προσωπικά ζητήματα ασφαλείας.

Τα παραπάνω είναι Xiaobian για να εξηγήσει μερικές από τις εργασίες σας σχετικά με την ασφαλή λειτουργία της μηχανής κοπής μήτρα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή κοπής μήτρα, όταν η βοήθεια.