Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την πίεση της μηχανής κοπής;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την πίεση της μηχανής κοπής μήτρας:

1. Το μήκος του χαλύβδινου μαχαιριού, όσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό μήκος του προϊόντος, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση του καλουπιού, τόσο μεγαλύτερη είναι η απαιτούμενη πίεση.

2. Το πάχος και η σκληρότητα του προϊόντος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα που απαιτείται για τη μηχανή κοπής μήτρας για να κόψει το χαρτόνι και να προκαλέσει την πλαστική παραμόρφωση του χαρτονιού να παράγει εσοχή

3. Μαξιλάρι μαχαίρι από χάλυβα της σκληρότητας και της περιοχής της ταινίας, η μηχανή κοπής πρέπει να βασίζεται στο πάχος του χαρτονιού για να επιλέξει την κατάλληλη σκληρότητα του σχεδιασμού λωρίδας, και η ταινία πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, είναι καλύτερα να κοπεί σε μικρά κομμάτια, και στις δύο πλευρές, η οποία μειώνει την πίεση που απαιτείται για την κοπή μήτρας.

Ποια είναι τα στοιχεία της σειράς πεθαίνουν;

1. Επιλέξτε τον τύπο σειράς χρωμάτων. Το χρώμα του τύπου του GCR και του ECR είναι δύο, το GCR για το γκρίζο συστατικό αντί για το ECR για το φόντο που έχει αφαιρεθεί, συνιστάται η χρήση της φόρμας GCR.

2. Για να καθορίσετε το μηχάνημα κοπής μήτρα μαύρη εκδοχή της καμπύλης τόνος, όταν η εικόνα των γκρι συστατικά λιγότερο, συνήθως η μαύρη εκδοχή του εμπορικού μηχάνημα κοπής μήτρα που τίθεται στη μαύρη έκδοση. Εάν η εικόνα είναι υψηλή κορεσμού, υψηλής τέχνης αντίθεση φωτογραφία, μαύρη έκδοση μπορεί να ρυθμιστεί σε σύντομη αντίθεση αντίθεση μαύρη εκδοχή, αν η εικόνα του γκρι συστατικό της πλειοψηφίας των μακροπρόθεσμων χρήση die-κοπής μηχάνημα μαύρη έκδοση.

3. Η μαύρη εκδοχή των μέγιστων περιορισμών των διαφορετικών τύπων πρωτοτύπων πρέπει να έχει διαφορετικές τιμές, από 70% έως 90% μπορεί να είναι, συνήθως χρησιμοποιείται είναι 85%.

4. Η συνολική ποσότητα μελάνης για λογαριασμό της γραμμής τεσσάρων χρωμάτων και η μέγιστη τιμή, όπως το χαρτί με αντισταθμισμένο χαρτί, είναι επιθυμητό από 330% έως 380%, ενώ το χαρτί εφημερίδων ήταν περίπου 260%.

5. Η αξία κέρδους φόντου της μηχανής κοπής εμπορικών σημάτων αυξάνεται κυρίως στο σκοτεινό τόνο της αξίας, εάν το αρχικό επίπεδο σκούρου τόνου, τότε η τιμή μπορεί να αυξηθεί, διαφορετικά όσο μικρότερη είναι τόσο καλύτερη.